Parmesan
Tusen år gamle ystetradisjonar får ikkje plass i ei dressingflaske.
Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.
Foto: Marco Vasini / AP / NTB
Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.
Foto: Marco Vasini / AP / NTB
Det skjer med jamne mellomrom, men no var det ei stund sida sist. Og godt er det: å treffe på produkt som er så tåpelege, ja, beint ut respektlause som den smått legendariske majonesprodusenten Hellmann’s nye dressing, gjer meg både trist og forbanna. Det er ikkje kjensler eg ynskjer å fylle meg med oftare enn høgst naudsynt – og er det noko ingen treng, er det nettopp Hellmann’s Parmesan & Roasted Garlic Flavour Sauce.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.