Turmat
Eit kjent namn på natur-TV treng ikkje bety at ein er god på frysekjøkkenet.
Tru det eller ei, men av og til er ikkje matlaginga det viktigaste – som her, på tur på Svalbard.
Foto: Heiko Junge / NTB
Tru det eller ei, men av og til er ikkje matlaginga det viktigaste – som her, på tur på Svalbard.
Foto: Heiko Junge / NTB
For å slå det fast med ein gong: Turmat er eigentleg ikkje noko anna enn mat. Alt du kan lage heime på kjøkkenet ditt, kan du òg lage ute i naturen – berre du legg til rette for det. Nokre rettar er meir eigna enn andre. Det er til dømes enklare å bake poteter i glørne enn å lage fløytegratinerte poteter på bål, men sjølv pommes frites, pizza og ferskt brød er fullt mogleg å få til om ein førebur seg godt og er viljug til å bere med seg nokre rekvisittar.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.