Mat

«Måltidet skreid fram under både lågmælte og høglydte sukk og stønn.»

Sitrusmarinert kamskjel med estragon, lime og olivenolje.
Sitrusmarinert kamskjel med estragon, lime og olivenolje.
Publisert

Det var ei ære å få arrangere kurs og middag for vinnarane i ein av haustens vervekampanjar. Redaktøren spurde meg om å lage eit matkurs, og sidan eg aldri i mitt liv har gjort noko slikt før, svara eg som Pippi Langstrømpe sjølvsagt ja.

Eg er så heldig at bestekompisen min Ole har eit kjøken som er særs veleigna til føremålet, og sidan han også er ein glad amatørkokk, syntest han dette berre var morosamt. Dessutan eig han ein bil, det gjer ikkje eg, så handling i diverse butikkar gjekk greitt.

Me snakka mykje saman om menyen, over nokre glas vin, sjølvsagt, og kom fram til at me skulle halde det norsk, med dei beste råvarene frå havet. Kjøt blir det jo uansett nok av fram mot jul.

Digital tilgang – heilt utan binding

Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.


Eller kjøp eit anna abonnement