Arve Nilsen er fast skribent i DAG OG TID, veterinær og forskar på fiskehelse og fiskevelferd.?I DAG OG TID er han redaksjonens faste rådgjevar for veterinære spørsmål. I tillegg skriv han annakvar veke spalta?«Dyrisk», der lesarane kan få kunnskap om alle slags dyr og om veterinære tema som sjukdommar og dyrevelferd. Han har laga podkasten «Dyrisk» og skriv innimellom også bokmeldingar eller andre artiklar.
Med eit saltvassakvarium kan du få ein strålande vakker korallhage i di eiga stove.
Foto: Konrad Kvanli
Med eit saltvassakvarium kan du få ein strålande vakker korallhage i di eiga stove.
Foto: Konrad Kvanli
Med eit saltvassakvarium kan du få ein strålande vakker korallhage i di eiga stove.
Foto: Konrad Kvanli
Marsvin er populære og sosiale familiedyr, men dei treng god plass og selskap av artsfrendar for å ha eit godt liv.
Foto: Martin Mejia / AP/ NTB
Marsvin er populære og sosiale familiedyr, men dei treng god plass og selskap av artsfrendar for å ha eit godt liv.
Foto: Martin Mejia / AP/ NTB
Marsvin er populære og sosiale familiedyr, men dei treng god plass og selskap av artsfrendar for å ha eit godt liv.
Foto: Martin Mejia / AP/ NTB
Internasjonal handel og industrielt dyrehald førte til ein eksplosiv auke i Salmonella blant slaktekylling og verpehøns over heile verda.
Foto via Wikimedia Commons
Avgrensa utbrot av salmonellose hos menneske er ikkje uvanleg i Noreg, og berre det siste året har vi påvist Salmonella frå såpass ulike matvarer som vassmelon, Kinderegg og tysk kjøtdeig.
Internasjonal handel og industrielt dyrehald førte til ein eksplosiv auke i Salmonella blant slaktekylling og verpehøns over heile verda.
Foto via Wikimedia Commons
Avgrensa utbrot av salmonellose hos menneske er ikkje uvanleg i Noreg, og berre det siste året har vi påvist Salmonella frå såpass ulike matvarer som vassmelon, Kinderegg og tysk kjøtdeig.
Internasjonal handel og industrielt dyrehald førte til ein eksplosiv auke i Salmonella blant slaktekylling og verpehøns over heile verda.
Foto via Wikimedia Commons
Avgrensa utbrot av salmonellose hos menneske er ikkje uvanleg i Noreg, og berre det siste året har vi påvist Salmonella frå såpass ulike matvarer som vassmelon, Kinderegg og tysk kjøtdeig.
Gjelding av hest er eit handverk med lange tradisjonar.
Foto: Malcolm Morley / NTB
Gjelding av hest er eit handverk med lange tradisjonar.
Foto: Malcolm Morley / NTB
Gjelding av hest er eit handverk med lange tradisjonar.
Foto: Malcolm Morley / NTB
Oppal av tilapia i jorddammar er vanleg. Biletet viser stimar av småfisk i eit klekkeri i Huila-provinsen i Colombia.
Foto: Arve Nilsen
Oppal av tilapia i jorddammar er vanleg. Biletet viser stimar av småfisk i eit klekkeri i Huila-provinsen i Colombia.
Foto: Arve Nilsen
Oppal av tilapia i jorddammar er vanleg. Biletet viser stimar av småfisk i eit klekkeri i Huila-provinsen i Colombia.
Foto: Arve Nilsen
Mjølkefeber hos ku kjem ofte brått på, og utan behandling vil kua som regel døy innan få timar.
Kjelde: Shutterstock
Mjølkefeber hos ku kjem ofte brått på, og utan behandling vil kua som regel døy innan få timar.
Kjelde: Shutterstock
Mjølkefeber hos ku kjem ofte brått på, og utan behandling vil kua som regel døy innan få timar.
Kjelde: Shutterstock