JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 ... 16 17 18 19 20 »
Tomatsalat med feta.

Tomatsalat med feta.

Foto: Daniel J. van Ackere / AP / NTB scanpix

Tomatsalat med feta.

Tomatsalat med feta.

Foto: Daniel J. van Ackere / AP / NTB scanpix

Tomatsalat med feta.

Tomatsalat med feta.

Foto: Daniel J. van Ackere / AP / NTB scanpix

Maten er ganske enkelt himmelsk og stort sett basert på havets frukter.

Maten er ganske enkelt himmelsk og stort sett basert på havets frukter.

Maten er ganske enkelt himmelsk og stort sett basert på havets frukter.

Maten er ganske enkelt himmelsk og stort sett basert på havets frukter.

Maten er ganske enkelt himmelsk og stort sett basert på havets frukter.

Maten er ganske enkelt himmelsk og stort sett basert på havets frukter.

Meksikansk barbacoa med storfekjøt.

Meksikansk barbacoa med storfekjøt.

Foto: Mia / AP / Scanpix

Meksikansk barbacoa med storfekjøt.

Meksikansk barbacoa med storfekjøt.

Foto: Mia / AP / Scanpix

Meksikansk barbacoa med storfekjøt.

Meksikansk barbacoa med storfekjøt.

Foto: Mia / AP / Scanpix

Sushi utstilt på ein marknad i Shimonoseki i Japan i februar i år.

Sushi utstilt på ein marknad i Shimonoseki i Japan i februar i år.

Foto: Sakura Murakami / Reuters / NTB scanpix

Sushi utstilt på ein marknad i Shimonoseki i Japan i februar i år.

Sushi utstilt på ein marknad i Shimonoseki i Japan i februar i år.

Foto: Sakura Murakami / Reuters / NTB scanpix

Sushi utstilt på ein marknad i Shimonoseki i Japan i februar i år.

Sushi utstilt på ein marknad i Shimonoseki i Japan i februar i år.

Foto: Sakura Murakami / Reuters / NTB scanpix

Grøn paprika klar til å nyttast i den latinamerikanske varianten av sofrito.

Grøn paprika klar til å nyttast i den latinamerikanske varianten av sofrito.

Foto: Herminio Rodriguez / AP / NTB scanpix

Grøn paprika klar til å nyttast i den latinamerikanske varianten av sofrito.

Grøn paprika klar til å nyttast i den latinamerikanske varianten av sofrito.

Foto: Herminio Rodriguez / AP / NTB scanpix

Grøn paprika klar til å nyttast i den latinamerikanske varianten av sofrito.

Grøn paprika klar til å nyttast i den latinamerikanske varianten av sofrito.

Foto: Herminio Rodriguez / AP / NTB scanpix

Brunostskiva er erkenorsk.

Brunostskiva er erkenorsk.

Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Brunostskiva er erkenorsk.

Brunostskiva er erkenorsk.

Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Brunostskiva er erkenorsk.

Brunostskiva er erkenorsk.

Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

« 1 ... 16 17 18 19 20 »