Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Blabøa
Om produsentane meinte alvor med å vilje lage ein sunnare prim, kunne dei lage ein med mindre sukker.
Blabøa
Om produsentane meinte alvor med å vilje lage ein sunnare prim, kunne dei lage ein med mindre sukker.
Blabøa
Om produsentane meinte alvor med å vilje lage ein sunnare prim, kunne dei lage ein med mindre sukker.