Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 »
Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Pesto kan ein lage sjølv.

Pesto kan ein lage sjølv.

Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

Pesto kan ein lage sjølv.

Pesto kan ein lage sjølv.

Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

Pesto kan ein lage sjølv.

Pesto kan ein lage sjølv.

Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.

Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.

Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.

Skilnaden på chili og chili i biffblanding er openberr: Den eine kan du nytte i kakao.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

« 1 ... 78 79 80 81 82 83 84 »