JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 ... 82 »
Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Illustrasjonsfoto: Efrem Lukatsky / AP Photo / NTB scanpix

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Illustrasjonsfoto: Efrem Lukatsky / AP Photo / NTB scanpix

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Illustrasjonsfoto: Efrem Lukatsky / AP Photo / NTB scanpix

Sparer du litt av surdeigen, har du ein startkultur som gjer at alt går så mykje lettare neste gong du skal bake surdeigsbrød.

Sparer du litt av surdeigen, har du ein startkultur som gjer at alt går så mykje lettare neste gong du skal bake surdeigsbrød.

Foto: Jeff Chiu / AP Photo / NTB scanpix

Sparer du litt av surdeigen, har du ein startkultur som gjer at alt går så mykje lettare neste gong du skal bake surdeigsbrød.

Sparer du litt av surdeigen, har du ein startkultur som gjer at alt går så mykje lettare neste gong du skal bake surdeigsbrød.

Foto: Jeff Chiu / AP Photo / NTB scanpix

Sparer du litt av surdeigen, har du ein startkultur som gjer at alt går så mykje lettare neste gong du skal bake surdeigsbrød.

Sparer du litt av surdeigen, har du ein startkultur som gjer at alt går så mykje lettare neste gong du skal bake surdeigsbrød.

Foto: Jeff Chiu / AP Photo / NTB scanpix

KJOSFOSSEN: Ein tur med Flåmsbana er ein del av rundreisa «Noreg i eit nøtteskal».

KJOSFOSSEN: Ein tur med Flåmsbana er ein del av rundreisa «Noreg i eit nøtteskal».

Foto: Vidar Knai / NTB scanpix

KJOSFOSSEN: Ein tur med Flåmsbana er ein del av rundreisa «Noreg i eit nøtteskal».

KJOSFOSSEN: Ein tur med Flåmsbana er ein del av rundreisa «Noreg i eit nøtteskal».

Foto: Vidar Knai / NTB scanpix

KJOSFOSSEN: Ein tur med Flåmsbana er ein del av rundreisa «Noreg i eit nøtteskal».

KJOSFOSSEN: Ein tur med Flåmsbana er ein del av rundreisa «Noreg i eit nøtteskal».

Foto: Vidar Knai / NTB scanpix

Når rømmesmak ikkje lenger kjem frå fløyte, treng kanskje ikkje ein gong mjølk å kome frå kyr.

Når rømmesmak ikkje lenger kjem frå fløyte, treng kanskje ikkje ein gong mjølk å kome frå kyr.

Når rømmesmak ikkje lenger kjem frå fløyte, treng kanskje ikkje ein gong mjølk å kome frå kyr.

Når rømmesmak ikkje lenger kjem frå fløyte, treng kanskje ikkje ein gong mjølk å kome frå kyr.

Når rømmesmak ikkje lenger kjem frå fløyte, treng kanskje ikkje ein gong mjølk å kome frå kyr.

Når rømmesmak ikkje lenger kjem frå fløyte, treng kanskje ikkje ein gong mjølk å kome frå kyr.

Både brødskiver og rundstykke fungerer fint som burgarbrød.

Både brødskiver og rundstykke fungerer fint som burgarbrød.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

Både brødskiver og rundstykke fungerer fint som burgarbrød.

Både brødskiver og rundstykke fungerer fint som burgarbrød.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

Både brødskiver og rundstykke fungerer fint som burgarbrød.

Både brødskiver og rundstykke fungerer fint som burgarbrød.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

« 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 ... 82 »