Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 ... 84 »
Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Foto: Maurilio Cheli / AP / NTB scanpix

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Foto: Maurilio Cheli / AP / NTB scanpix

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Foto: Maurilio Cheli / AP / NTB scanpix

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

« 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 ... 84 »