JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 ... 81 »
Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Desse norske hønene måtte halde seg inne etter utbrotet av fugleinfluensa i England i 2007.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Vêrmelding på 1800-talsk: På vinterfiske kunne det vere mange hundre båtar på Sør-Gjæslingan, som alle trong å vite kor sterkt vinden bles og frå kva retning. Det fekk dei kvar morgon fortalt gjennom enkle symbol hengde opp i vêrmastra.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Foto: Maurilio Cheli / AP / NTB scanpix

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Foto: Maurilio Cheli / AP / NTB scanpix

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Youghurt kan lagast av mjølk frå sau, geit, moskus eller ku.

Foto: Maurilio Cheli / AP / NTB scanpix

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Blåmuggost kan nytast i mange variantar. Her som pålegg saman med ein bit fersken.

Foto: Larry Crowe / AP Photo / NTB scanpix

No er det tid for å hauste inn i eplehagane rundt om i landet.

No er det tid for å hauste inn i eplehagane rundt om i landet.

Foto: Frank May / NTB scanpix

No er det tid for å hauste inn i eplehagane rundt om i landet.

No er det tid for å hauste inn i eplehagane rundt om i landet.

Foto: Frank May / NTB scanpix

No er det tid for å hauste inn i eplehagane rundt om i landet.

No er det tid for å hauste inn i eplehagane rundt om i landet.

Foto: Frank May / NTB scanpix

« 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 ... 81 »