Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Grilla kalkun pakka inn i bacon.
Foto: Wikipedia
På minst eitt felt er grisen uslåeleg.
Grilla kalkun pakka inn i bacon.
Foto: Wikipedia
På minst eitt felt er grisen uslåeleg.
Grilla kalkun pakka inn i bacon.
Foto: Wikipedia
På minst eitt felt er grisen uslåeleg.
Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»
Det er noko rart med eit postvesen som ikkje vil levere post.
Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»
Det er noko rart med eit postvesen som ikkje vil levere post.
Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»
Det er noko rart med eit postvesen som ikkje vil levere post.
Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.
Foto: Wikipedia
Landfaste sveler vert ikkje det same.
Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.
Foto: Wikipedia
Landfaste sveler vert ikkje det same.
Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.
Foto: Wikipedia
Landfaste sveler vert ikkje det same.
Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.
Foto: Wikipedia
Somme tider er det best å ikkje vite.
Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.
Foto: Wikipedia
Somme tider er det best å ikkje vite.
Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.
Foto: Wikipedia
Somme tider er det best å ikkje vite.
Den teknologiske utviklinga har aldri vore så stor som no. Å regulere ho vert ei formidabel utfordring.
Den teknologiske utviklinga har aldri vore så stor som no. Å regulere ho vert ei formidabel utfordring.
Den teknologiske utviklinga har aldri vore så stor som no. Å regulere ho vert ei formidabel utfordring.
Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.
Foto: Larry Crowe / TT / NTB scanpix
Små ostebitar på altfor lang tur.
Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.
Foto: Larry Crowe / TT / NTB scanpix
Små ostebitar på altfor lang tur.
Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.
Foto: Larry Crowe / TT / NTB scanpix
Små ostebitar på altfor lang tur.