JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 81 »
Hyse eller kolje? Same det, vel.

Hyse eller kolje? Same det, vel.

Foto: Siri Helle

Hyse eller kolje? Same det, vel.

Hyse eller kolje? Same det, vel.

Foto: Siri Helle

Hyse eller kolje? Same det, vel.

Hyse eller kolje? Same det, vel.

Foto: Siri Helle

Skal frukosten sjå slik ut, tek det kanskje litt lengre tid, men gryn (eller granola) og mjølk er framleis kjapp mat.

Skal frukosten sjå slik ut, tek det kanskje litt lengre tid, men gryn (eller granola) og mjølk er framleis kjapp mat.

Foto: Ewan Munro / Wikimedia Commons

Skal frukosten sjå slik ut, tek det kanskje litt lengre tid, men gryn (eller granola) og mjølk er framleis kjapp mat.

Skal frukosten sjå slik ut, tek det kanskje litt lengre tid, men gryn (eller granola) og mjølk er framleis kjapp mat.

Foto: Ewan Munro / Wikimedia Commons

Skal frukosten sjå slik ut, tek det kanskje litt lengre tid, men gryn (eller granola) og mjølk er framleis kjapp mat.

Skal frukosten sjå slik ut, tek det kanskje litt lengre tid, men gryn (eller granola) og mjølk er framleis kjapp mat.

Foto: Ewan Munro / Wikimedia Commons

Grilla kalkun pakka inn i bacon.

Grilla kalkun pakka inn i bacon.

Foto: Wikipedia

Grilla kalkun pakka inn i bacon.

Grilla kalkun pakka inn i bacon.

Foto: Wikipedia

Grilla kalkun pakka inn i bacon.

Grilla kalkun pakka inn i bacon.

Foto: Wikipedia

Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»

Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»

Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»

Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»

Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»

Postmannen spelar ei viktig rolle, i alle fall i filmen «Jul i Flåklypa»

Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.

Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.

Foto: Wikipedia

Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.

Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.

Foto: Wikipedia

Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.

Svela skal serverast med knekk i ryggen, skriv Siri Helle.

Foto: Wikipedia

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Foto: Wikipedia

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Foto: Wikipedia

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Foto: Wikipedia

« 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 81 »