Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 84 »
Eit frø i ein blome i eit skal i ei frukt på eit tre. Der har du muskatnøtta.

Eit frø i ein blome i eit skal i ei frukt på eit tre. Der har du muskatnøtta.

Eit frø i ein blome i eit skal i ei frukt på eit tre. Der har du muskatnøtta.

Eit frø i ein blome i eit skal i ei frukt på eit tre. Der har du muskatnøtta.

Eit frø i ein blome i eit skal i ei frukt på eit tre. Der har du muskatnøtta.

Eit frø i ein blome i eit skal i ei frukt på eit tre. Der har du muskatnøtta.

Ta din ring og et han – om han inneheld lauk, kan du til og med kalle han ein laukring.

Ta din ring og et han – om han inneheld lauk, kan du til og med kalle han ein laukring.

Foto: Jonathunder / Wikimedia Commons

Ta din ring og et han – om han inneheld lauk, kan du til og med kalle han ein laukring.

Ta din ring og et han – om han inneheld lauk, kan du til og med kalle han ein laukring.

Foto: Jonathunder / Wikimedia Commons

Ta din ring og et han – om han inneheld lauk, kan du til og med kalle han ein laukring.

Ta din ring og et han – om han inneheld lauk, kan du til og med kalle han ein laukring.

Foto: Jonathunder / Wikimedia Commons

Gresk, tyrkisk, dansk eller norsk: Her er yoghurtmagikarane – bakteriane – sett gjennom eit mikroskop.

Gresk, tyrkisk, dansk eller norsk: Her er yoghurtmagikarane – bakteriane – sett gjennom eit mikroskop.

Foto: Josef Reischig / Wikipedia

Gresk, tyrkisk, dansk eller norsk: Her er yoghurtmagikarane – bakteriane – sett gjennom eit mikroskop.

Gresk, tyrkisk, dansk eller norsk: Her er yoghurtmagikarane – bakteriane – sett gjennom eit mikroskop.

Foto: Josef Reischig / Wikipedia

Gresk, tyrkisk, dansk eller norsk: Her er yoghurtmagikarane – bakteriane – sett gjennom eit mikroskop.

Gresk, tyrkisk, dansk eller norsk: Her er yoghurtmagikarane – bakteriane – sett gjennom eit mikroskop.

Foto: Josef Reischig / Wikipedia

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Foto: Berit Keilen / NTB scanpix

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Foto: Berit Keilen / NTB scanpix

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Gamalost, gulost og blåost: Kanskje er dei – uansett farge – sunnare enn næringsstoffa dei inneheld, tilseier?

Foto: Berit Keilen / NTB scanpix

« 1 ... 68 69 70 71 72 73 74 ... 84 »