Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 84 »
Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Foto: Wikimedia Commons

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Foto: Wikimedia Commons

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Smakar dette godt? Ikkje godt å seie, faktisk.

Foto: Wikimedia Commons

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Foto: Wikimedia Commons

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Foto: Wikimedia Commons

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Ein god hollandés gjer det umoglege mogleg: det feite vert friskt og det tynne tjukt.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Foto: Rainer Zenz / Wikimedia Commons

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Foto: Rainer Zenz / Wikimedia Commons

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Slik kan vi kanskje ikkje kjøpe kjøtdeig. Men kor mykje emballasje er naudsynt?

Foto: Rainer Zenz / Wikimedia Commons

Hardanger er Noregs frukthjarte – men berre om både små og store får vere med.

Hardanger er Noregs frukthjarte – men berre om både små og store får vere med.

Foto: Jan Dahl / NTB scanpix

Hardanger er Noregs frukthjarte – men berre om både små og store får vere med.

Hardanger er Noregs frukthjarte – men berre om både små og store får vere med.

Foto: Jan Dahl / NTB scanpix

Hardanger er Noregs frukthjarte – men berre om både små og store får vere med.

Hardanger er Noregs frukthjarte – men berre om både små og store får vere med.

Foto: Jan Dahl / NTB scanpix

« 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 84 »