Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 84 »
Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.

Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.

Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.

Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Elg i sennepsåker, for anledninga.

Elg i sennepsåker, for anledninga.

Foto: Joshua Schrecengost/Wikimedia Commons

Elg i sennepsåker, for anledninga.

Elg i sennepsåker, for anledninga.

Foto: Joshua Schrecengost/Wikimedia Commons

Elg i sennepsåker, for anledninga.

Elg i sennepsåker, for anledninga.

Foto: Joshua Schrecengost/Wikimedia Commons

Ikkje vatn, men alkohol med minst mogleg smak. Slik skal vodka helst vere.

Ikkje vatn, men alkohol med minst mogleg smak. Slik skal vodka helst vere.

Foto: Rogelio V. Solis / AP / NTB scanpix

Ikkje vatn, men alkohol med minst mogleg smak. Slik skal vodka helst vere.

Ikkje vatn, men alkohol med minst mogleg smak. Slik skal vodka helst vere.

Foto: Rogelio V. Solis / AP / NTB scanpix

Ikkje vatn, men alkohol med minst mogleg smak. Slik skal vodka helst vere.

Ikkje vatn, men alkohol med minst mogleg smak. Slik skal vodka helst vere.

Foto: Rogelio V. Solis / AP / NTB scanpix

60 gram fersk Sacchoramyces av eit eller anna slag.

60 gram fersk Sacchoramyces av eit eller anna slag.

Foto: Wikimedia Commons

60 gram fersk Sacchoramyces av eit eller anna slag.

60 gram fersk Sacchoramyces av eit eller anna slag.

Foto: Wikimedia Commons

60 gram fersk Sacchoramyces av eit eller anna slag.

60 gram fersk Sacchoramyces av eit eller anna slag.

Foto: Wikimedia Commons

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Foto: Wikimedia Commons

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Foto: Wikimedia Commons

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Norsk tørrfisk? Niks, koreansk hwangtae – frå Alaska-pollock.

Foto: Wikimedia Commons

« 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 84 »