Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Det raude og det grøne ser fint ut saman, men på sikt bidreg ikkje blada til sprø reddikar.
Foto: Wikimedia Commons
Best utan grønt.
Det raude og det grøne ser fint ut saman, men på sikt bidreg ikkje blada til sprø reddikar.
Foto: Wikimedia Commons
Best utan grønt.
Det raude og det grøne ser fint ut saman, men på sikt bidreg ikkje blada til sprø reddikar.
Foto: Wikimedia Commons
Best utan grønt.
Drevet vert fyrst sett i naten med eit smalt settjern, før det vert rabattert ned med eit breiare jern.
Foto: Siri Helle
Kor tungvint må noko vere for å vere antikvarisk?
Drevet vert fyrst sett i naten med eit smalt settjern, før det vert rabattert ned med eit breiare jern.
Foto: Siri Helle
Kor tungvint må noko vere for å vere antikvarisk?
Drevet vert fyrst sett i naten med eit smalt settjern, før det vert rabattert ned med eit breiare jern.
Foto: Siri Helle
Kor tungvint må noko vere for å vere antikvarisk?
Roteskade: Dei mørke felta er meir alvorlege enn dei kanskje ser ut.
Foto: Siri Helle
Ei mast kan ha mykje å fortelje om ho står der og ikkje seier eitt ord.
Roteskade: Dei mørke felta er meir alvorlege enn dei kanskje ser ut.
Foto: Siri Helle
Ei mast kan ha mykje å fortelje om ho står der og ikkje seier eitt ord.
Roteskade: Dei mørke felta er meir alvorlege enn dei kanskje ser ut.
Foto: Siri Helle
Ei mast kan ha mykje å fortelje om ho står der og ikkje seier eitt ord.
Om du kom over denne issykkelen i ørkenen, ville du helst hatt ein iskrem som var sunn, eller ein som var god?
Foto: Wikimedia Commons
Smart iskrem smakar godt. Punktum.
Om du kom over denne issykkelen i ørkenen, ville du helst hatt ein iskrem som var sunn, eller ein som var god?
Foto: Wikimedia Commons
Smart iskrem smakar godt. Punktum.
Om du kom over denne issykkelen i ørkenen, ville du helst hatt ein iskrem som var sunn, eller ein som var god?
Foto: Wikimedia Commons
Smart iskrem smakar godt. Punktum.
Ekte vanilje kostar no meir enn sølv, men ingen veit kvifor.
Ekte vanilje kostar no meir enn sølv, men ingen veit kvifor.
Ekte vanilje kostar no meir enn sølv, men ingen veit kvifor.
Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Lei av plastprat? Så ikkje kjøp meir av han, då.
Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Lei av plastprat? Så ikkje kjøp meir av han, då.
Di meir plast vi brukar, di meir plast hamnar her.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Lei av plastprat? Så ikkje kjøp meir av han, då.