Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 ... 84 »
Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Sjokoladepulver som klumpar seg – så eksklusivt som det vart førre veke.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Foto: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Foto: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Gelato servert slik han fortener det – med omtanke og spade.

Foto: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Foto: Wikipedia

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Foto: Wikipedia

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Slikt som gjer livet bitte litt betre. I det minste av og til.

Foto: Wikipedia

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Foto: Øyvind Holmstad / Wikimedia Commons

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Foto: Øyvind Holmstad / Wikimedia Commons

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Blautkake – eit under av feit fløyte. Men ikkje all fløyte er feit nok.

Foto: Øyvind Holmstad / Wikimedia Commons

Om lammet kjem heim frå fjellbeite som dette og er for lite for slakteriet, er det då måleeininga eller lammet det er noko gale med?

Om lammet kjem heim frå fjellbeite som dette og er for lite for slakteriet, er det då måleeininga eller lammet det er noko gale med?

Foto: Siri Helle

Om lammet kjem heim frå fjellbeite som dette og er for lite for slakteriet, er det då måleeininga eller lammet det er noko gale med?

Om lammet kjem heim frå fjellbeite som dette og er for lite for slakteriet, er det då måleeininga eller lammet det er noko gale med?

Foto: Siri Helle

Om lammet kjem heim frå fjellbeite som dette og er for lite for slakteriet, er det då måleeininga eller lammet det er noko gale med?

Om lammet kjem heim frå fjellbeite som dette og er for lite for slakteriet, er det då måleeininga eller lammet det er noko gale med?

Foto: Siri Helle

« 1 ... 63 64 65 66 67 68 69 ... 84 »