JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 82 »
Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Foto: pxhere.com

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Foto: pxhere.com

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.

Foto: pxhere.com

Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.

Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.

Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons

Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.

Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.

Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons

Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.

Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.

Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons

Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.

Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.

Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.

Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.

Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.

Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.

Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.

Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.

Foto: Wikimedia

Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.

Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.

Foto: Wikimedia

Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.

Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.

Foto: Wikimedia

« 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 82 »