Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.
Øl er øl. Alkohol og sukkervatn er noko anna.
Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.
Øl er øl. Alkohol og sukkervatn er noko anna.
Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.
Øl er øl. Alkohol og sukkervatn er noko anna.
Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.
Foto: pxhere.com
Eit godt namn har aldri vore nok til å sløkke tørsten.
Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.
Foto: pxhere.com
Eit godt namn har aldri vore nok til å sløkke tørsten.
Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.
Foto: pxhere.com
Eit godt namn har aldri vore nok til å sløkke tørsten.
Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.
Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons
Hjortekjøt kan ikkje forvekslast med noko anna.
Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.
Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons
Hjortekjøt kan ikkje forvekslast med noko anna.
Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.
Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons
Hjortekjøt kan ikkje forvekslast med noko anna.
Nei då, sjølvsagt skal ein også vere på havet. Men kanskje bør ein lære av jordbruket og ikkje flytte opp i eit tårn.
Nei då, sjølvsagt skal ein også vere på havet. Men kanskje bør ein lære av jordbruket og ikkje flytte opp i eit tårn.
Nei då, sjølvsagt skal ein også vere på havet. Men kanskje bør ein lære av jordbruket og ikkje flytte opp i eit tårn.
Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.
Om lag så langt unna naudsynt som det er mogleg å kome.
Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.
Om lag så langt unna naudsynt som det er mogleg å kome.
Ein ekte blåbærsmoothie skal ha blåbær, aller mest blåbær. Ikkje aller mest protein.
Om lag så langt unna naudsynt som det er mogleg å kome.
Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.
Foto: Wikimedia
Ikkje alltid det det ser ut som.
Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.
Foto: Wikimedia
Ikkje alltid det det ser ut som.
Kvarg er ferskost, ikkje berre i Noreg. Her er ei tysk utgåve.
Foto: Wikimedia
Ikkje alltid det det ser ut som.