Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.
Foto: pxhere
Aldri så gale at det ikkje kan lære oss noko.
Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.
Foto: pxhere
Aldri så gale at det ikkje kan lære oss noko.
Vatn på flaske – fordi av og til er du akkurat så tyrst.
Foto: pxhere
Aldri så gale at det ikkje kan lære oss noko.
Stillbilete frå filmen «Dominion».
Vi må diskutere dyrevelferd, men måten veganardebatten har utvikla seg på, er i ferd med å øydelegge heile diskusjonen.
Stillbilete frå filmen «Dominion».
Vi må diskutere dyrevelferd, men måten veganardebatten har utvikla seg på, er i ferd med å øydelegge heile diskusjonen.
Stillbilete frå filmen «Dominion».
Vi må diskutere dyrevelferd, men måten veganardebatten har utvikla seg på, er i ferd med å øydelegge heile diskusjonen.
Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.
Få ting er flauare enn å gjere seg yngre enn ein er.
Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.
Få ting er flauare enn å gjere seg yngre enn ein er.
Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.
Få ting er flauare enn å gjere seg yngre enn ein er.
Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.
Øl er øl. Alkohol og sukkervatn er noko anna.
Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.
Øl er øl. Alkohol og sukkervatn er noko anna.
Med eller utan alkohol? Mindre viktig så lenge det er kaldt. Og ekte.
Øl er øl. Alkohol og sukkervatn er noko anna.
Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.
Foto: pxhere.com
Eit godt namn har aldri vore nok til å sløkke tørsten.
Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.
Foto: pxhere.com
Eit godt namn har aldri vore nok til å sløkke tørsten.
Dette er nærare sitron og lime enn det meste av sitron- og limebrus nokon gong kjem.
Foto: pxhere.com
Eit godt namn har aldri vore nok til å sløkke tørsten.
Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.
Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons
Hjortekjøt kan ikkje forvekslast med noko anna.
Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.
Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons
Hjortekjøt kan ikkje forvekslast med noko anna.
Heldigvis for ho er denne kolla skoten med kamera denne gongen.
Foto: Charles J. Sharp / Wikimedia Commons
Hjortekjøt kan ikkje forvekslast med noko anna.