JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 81 »
Det er ikkje måte på kva godt tran kan gjere.

Det er ikkje måte på kva godt tran kan gjere.

llustrasjon: Wellcome Library, London

Det er ikkje måte på kva godt tran kan gjere.

Det er ikkje måte på kva godt tran kan gjere.

llustrasjon: Wellcome Library, London

Det er ikkje måte på kva godt tran kan gjere.

Det er ikkje måte på kva godt tran kan gjere.

llustrasjon: Wellcome Library, London

Vi set alle klutar til ut frå Kinn. Endeleg.

Vi set alle klutar til ut frå Kinn. Endeleg.

Alle foto: Siri Helle

Vi set alle klutar til ut frå Kinn. Endeleg.

Vi set alle klutar til ut frå Kinn. Endeleg.

Alle foto: Siri Helle

Vi set alle klutar til ut frå Kinn. Endeleg.

Vi set alle klutar til ut frå Kinn. Endeleg.

Alle foto: Siri Helle

Nylimt: Masta er nyleg skøytt. Salo van de Vooren (t.h.) og Asle Espeseth strammar opp beslaga.

Nylimt: Masta er nyleg skøytt. Salo van de Vooren (t.h.) og Asle Espeseth strammar opp beslaga.

Nylimt: Masta er nyleg skøytt. Salo van de Vooren (t.h.) og Asle Espeseth strammar opp beslaga.

Nylimt: Masta er nyleg skøytt. Salo van de Vooren (t.h.) og Asle Espeseth strammar opp beslaga.

Nylimt: Masta er nyleg skøytt. Salo van de Vooren (t.h.) og Asle Espeseth strammar opp beslaga.

Nylimt: Masta er nyleg skøytt. Salo van de Vooren (t.h.) og Asle Espeseth strammar opp beslaga.

Det finst ei verd av sterke smakar der ute – og det er berre å hoppe i det.

Det finst ei verd av sterke smakar der ute – og det er berre å hoppe i det.

Foto: Erik Daniel Drost/Wikimedia Commond

Det finst ei verd av sterke smakar der ute – og det er berre å hoppe i det.

Det finst ei verd av sterke smakar der ute – og det er berre å hoppe i det.

Foto: Erik Daniel Drost/Wikimedia Commond

Det finst ei verd av sterke smakar der ute – og det er berre å hoppe i det.

Det finst ei verd av sterke smakar der ute – og det er berre å hoppe i det.

Foto: Erik Daniel Drost/Wikimedia Commond

Polarbröd med skagenrøre. Eller polarbrød med skagenröra?

Polarbröd med skagenrøre. Eller polarbrød med skagenröra?

Foto: Wikimedia Commons

Polarbröd med skagenrøre. Eller polarbrød med skagenröra?

Polarbröd med skagenrøre. Eller polarbrød med skagenröra?

Foto: Wikimedia Commons

Polarbröd med skagenrøre. Eller polarbrød med skagenröra?

Polarbröd med skagenrøre. Eller polarbrød med skagenröra?

Foto: Wikimedia Commons

« 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 ... 81 »