Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 ... 84 »
Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Foto: Wikipedia

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Foto: Wikipedia

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Olbogesnigelen finn ein i fjøresteinane.

Foto: Wikipedia

Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.

Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.

Foto: Larry Crowe / TT / NTB scanpix

Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.

Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.

Foto: Larry Crowe / TT / NTB scanpix

Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.

Du kan lage din eigen ostesnacks med mozzarella, tomat og basilikum.

Foto: Larry Crowe / TT / NTB scanpix

Tine Kvit Geitost Lagra fekk gullmedalje i World Cheese Awards.

Tine Kvit Geitost Lagra fekk gullmedalje i World Cheese Awards.

Foto: Tine

Tine Kvit Geitost Lagra fekk gullmedalje i World Cheese Awards.

Tine Kvit Geitost Lagra fekk gullmedalje i World Cheese Awards.

Foto: Tine

Tine Kvit Geitost Lagra fekk gullmedalje i World Cheese Awards.

Tine Kvit Geitost Lagra fekk gullmedalje i World Cheese Awards.

Foto: Tine

Strukturelt kunne vi ha gjort to ting: kjøpe dyrare sukker eller ha ei avgift som tek utgangspunkt i mengda nyttige næringsstoff.

Strukturelt kunne vi ha gjort to ting: kjøpe dyrare sukker eller ha ei avgift som tek utgangspunkt i mengda nyttige næringsstoff.

Foto: Matt Rourke / TT / NTB scanpix

Strukturelt kunne vi ha gjort to ting: kjøpe dyrare sukker eller ha ei avgift som tek utgangspunkt i mengda nyttige næringsstoff.

Strukturelt kunne vi ha gjort to ting: kjøpe dyrare sukker eller ha ei avgift som tek utgangspunkt i mengda nyttige næringsstoff.

Foto: Matt Rourke / TT / NTB scanpix

Strukturelt kunne vi ha gjort to ting: kjøpe dyrare sukker eller ha ei avgift som tek utgangspunkt i mengda nyttige næringsstoff.

Strukturelt kunne vi ha gjort to ting: kjøpe dyrare sukker eller ha ei avgift som tek utgangspunkt i mengda nyttige næringsstoff.

Foto: Matt Rourke / TT / NTB scanpix

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Foto: Nina Aldin Thune/Wikimedia

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Foto: Nina Aldin Thune/Wikimedia

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Pinnekjøt er ikkje berre meir smak, det er òg meir konsentrert næring enn ferskt kjøt.

Foto: Nina Aldin Thune/Wikimedia

« 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 ... 84 »