Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 84 »
Dalasau med to lam.

Dalasau med to lam.

Foto: Wikimedia Commons

Dalasau med to lam.

Dalasau med to lam.

Foto: Wikimedia Commons

Dalasau med to lam.

Dalasau med to lam.

Foto: Wikimedia Commons

Landbruksminister Jon Georg Dale opna den norske paviljongen for tradisjonskost på Internationale Grüne Woche i Berlin i år – før han brukte saksa i stønadsbudsjettet.

Landbruksminister Jon Georg Dale opna den norske paviljongen for tradisjonskost på Internationale Grüne Woche i Berlin i år – før han brukte saksa i stønadsbudsjettet.

Foto: Vidar Alfarnes

Landbruksminister Jon Georg Dale opna den norske paviljongen for tradisjonskost på Internationale Grüne Woche i Berlin i år – før han brukte saksa i stønadsbudsjettet.

Landbruksminister Jon Georg Dale opna den norske paviljongen for tradisjonskost på Internationale Grüne Woche i Berlin i år – før han brukte saksa i stønadsbudsjettet.

Foto: Vidar Alfarnes

Landbruksminister Jon Georg Dale opna den norske paviljongen for tradisjonskost på Internationale Grüne Woche i Berlin i år – før han brukte saksa i stønadsbudsjettet.

Landbruksminister Jon Georg Dale opna den norske paviljongen for tradisjonskost på Internationale Grüne Woche i Berlin i år – før han brukte saksa i stønadsbudsjettet.

Foto: Vidar Alfarnes

Kjøp honning som er produsert lokalt.

Kjøp honning som er produsert lokalt.

Foto: NTB scanpix

Kjøp honning som er produsert lokalt.

Kjøp honning som er produsert lokalt.

Foto: NTB scanpix

Kjøp honning som er produsert lokalt.

Kjøp honning som er produsert lokalt.

Foto: NTB scanpix

Småbrukar og forfattar Dag Jørund Lønning vil at vi skal tenkje meir på kva jorda er i seg sjølv og mindre på kva vi får ut av henne.

Småbrukar og forfattar Dag Jørund Lønning vil at vi skal tenkje meir på kva jorda er i seg sjølv og mindre på kva vi får ut av henne.

Foto frå forlaget

Småbrukar og forfattar Dag Jørund Lønning vil at vi skal tenkje meir på kva jorda er i seg sjølv og mindre på kva vi får ut av henne.

Småbrukar og forfattar Dag Jørund Lønning vil at vi skal tenkje meir på kva jorda er i seg sjølv og mindre på kva vi får ut av henne.

Foto frå forlaget

Småbrukar og forfattar Dag Jørund Lønning vil at vi skal tenkje meir på kva jorda er i seg sjølv og mindre på kva vi får ut av henne.

Småbrukar og forfattar Dag Jørund Lønning vil at vi skal tenkje meir på kva jorda er i seg sjølv og mindre på kva vi får ut av henne.

Foto frå forlaget

Pizza vart skapt som – og er framleis – den perfekte restematen, fordi alt vert betre med litt smelta, grilla ost på toppen.

Pizza vart skapt som – og er framleis – den perfekte restematen, fordi alt vert betre med litt smelta, grilla ost på toppen.

Foto frå Wikimedia Commons

Pizza vart skapt som – og er framleis – den perfekte restematen, fordi alt vert betre med litt smelta, grilla ost på toppen.

Pizza vart skapt som – og er framleis – den perfekte restematen, fordi alt vert betre med litt smelta, grilla ost på toppen.

Foto frå Wikimedia Commons

Pizza vart skapt som – og er framleis – den perfekte restematen, fordi alt vert betre med litt smelta, grilla ost på toppen.

Pizza vart skapt som – og er framleis – den perfekte restematen, fordi alt vert betre med litt smelta, grilla ost på toppen.

Foto frå Wikimedia Commons

« 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 ... 84 »