Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 ... 84 »
Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Kjøtkaker i brun saus, saman med fårikål, toppar statistikken over nasjonalrettar.

Illustrasjonsfoto: Tore Meek / NTB scanpix

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Foto: Franco Costano / AP Photo / NTB scanpix

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Foto: Franco Costano / AP Photo / NTB scanpix

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Bøffelmozzarella som vert laga i eit meieri i Caserta, ikkje langt frå Napoli i Sør-Italia.

Foto: Franco Costano / AP Photo / NTB scanpix

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

Fotol: Gorm Kallestad / NTB scanpix

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

Fotol: Gorm Kallestad / NTB scanpix

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

No finst det så mange øltypar at ein kan drikke øl dagleg i vekesvis utan å drikke den same øltypen to gonger.

Fotol: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Illustrasjonsfoto: Efrem Lukatsky / AP Photo / NTB scanpix

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Illustrasjonsfoto: Efrem Lukatsky / AP Photo / NTB scanpix

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Mange pøsar på med protein berre for å vise fram musklane sine.

Illustrasjonsfoto: Efrem Lukatsky / AP Photo / NTB scanpix

« 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 ... 84 »