JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 »
This Nov. 2, 2015 photo shows warm pumpkin bourbon cheesecake in Concord, NH.  Serve this cheesecake hot, right out of the oven, topped with a little vanilla ice cream or sweetened whipped cream(AP Photo/Matthew Mead)

This Nov. 2, 2015 photo shows warm pumpkin bourbon cheesecake in Concord, NH. Serve this cheesecake hot, right out of the oven, topped with a little vanilla ice cream or sweetened whipped cream(AP Photo/Matthew Mead)

Illustrasjonsfoto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

This Nov. 2, 2015 photo shows warm pumpkin bourbon cheesecake in Concord, NH.  Serve this cheesecake hot, right out of the oven, topped with a little vanilla ice cream or sweetened whipped cream(AP Photo/Matthew Mead)

This Nov. 2, 2015 photo shows warm pumpkin bourbon cheesecake in Concord, NH. Serve this cheesecake hot, right out of the oven, topped with a little vanilla ice cream or sweetened whipped cream(AP Photo/Matthew Mead)

Illustrasjonsfoto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

This Nov. 2, 2015 photo shows warm pumpkin bourbon cheesecake in Concord, NH.  Serve this cheesecake hot, right out of the oven, topped with a little vanilla ice cream or sweetened whipped cream(AP Photo/Matthew Mead)

This Nov. 2, 2015 photo shows warm pumpkin bourbon cheesecake in Concord, NH. Serve this cheesecake hot, right out of the oven, topped with a little vanilla ice cream or sweetened whipped cream(AP Photo/Matthew Mead)

Illustrasjonsfoto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Sommarkotelettane frå mange kjende produsentar inneheld berre 80–85 prosent kjøt.

Illustrasjonsfoto: Sara Johannessen / NTB scanpix

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Sildefilet er ein klassikar som kan steikast og bli ein god middag.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Pesto kan ein lage sjølv.

Pesto kan ein lage sjølv.

Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

Pesto kan ein lage sjølv.

Pesto kan ein lage sjølv.

Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

Pesto kan ein lage sjølv.

Pesto kan ein lage sjølv.

Foto: Matthew Mead / AP Photo / NTB scanpix

« 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 »