Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.
Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».
Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».
Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Ramen med soyamarinerte egg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Ramen med soyamarinerte egg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Ramen med soyamarinerte egg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.
Foto: Dagfinn Nordbø
I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.
Foto: Dagfinn Nordbø
I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.
Foto: Dagfinn Nordbø
Sjukehusmat utan smak.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Sjukehusmat utan smak.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Sjukehusmat utan smak.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Før eg fekk sukk for meg, var det både sukker og syltetøy på vaffelen.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Før eg fekk sukk for meg, var det både sukker og syltetøy på vaffelen.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Før eg fekk sukk for meg, var det både sukker og syltetøy på vaffelen.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
«Kor e hammaren, Edvard» blei sjølvsagt sungen tidleg på kvelden.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
«Kor e hammaren, Edvard» blei sjølvsagt sungen tidleg på kvelden.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
«Kor e hammaren, Edvard» blei sjølvsagt sungen tidleg på kvelden.
Alle foto: Dagfinn Nordbø