Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.
Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».
Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».
Sjukehusmat utan smak.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Sjukehusmat utan smak.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Sjukehusmat utan smak.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Før eg fekk sukk for meg, var det både sukker og syltetøy på vaffelen.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Før eg fekk sukk for meg, var det både sukker og syltetøy på vaffelen.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Før eg fekk sukk for meg, var det både sukker og syltetøy på vaffelen.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
«Kor e hammaren, Edvard» blei sjølvsagt sungen tidleg på kvelden.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
«Kor e hammaren, Edvard» blei sjølvsagt sungen tidleg på kvelden.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
«Kor e hammaren, Edvard» blei sjølvsagt sungen tidleg på kvelden.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Wittgenstein spelte klarinett.
Wittgenstein spelte klarinett.
Wittgenstein spelte klarinett.
Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.
Foto: Colleen Barry / AP / NTB
Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.
Foto: Colleen Barry / AP / NTB
Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.
Foto: Colleen Barry / AP / NTB