JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 20 »
Wittgenstein spelte klarinett.

Wittgenstein spelte klarinett.

Wittgenstein spelte klarinett.

Wittgenstein spelte klarinett.

Wittgenstein spelte klarinett.

Wittgenstein spelte klarinett.

Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.

Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.

Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.

Båten er heilårs bustad, musikkstudio og iskald om vinteren.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.

Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.

Foto: Colleen Barry / AP / NTB

Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.

Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.

Foto: Colleen Barry / AP / NTB

Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.

Gnocchi med trøffel, servert på restaurant.

Foto: Colleen Barry / AP / NTB

Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.

Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.

Foto: Ole Madland

Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.

Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.

Foto: Ole Madland

Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.

Nederlendarane likar pommes frites med majones attåt.

Foto: Ole Madland

Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.

Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.

Foto: Dagfinn Nordbø

Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.

Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.

Foto: Dagfinn Nordbø

Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.

Her kan ein velje og vrake blant alle naturens dufter.

Foto: Dagfinn Nordbø

Le Clemenceau – folkeleg og populær.

Le Clemenceau – folkeleg og populær.

Le Clemenceau – folkeleg og populær.

Le Clemenceau – folkeleg og populær.

Le Clemenceau – folkeleg og populær.

Le Clemenceau – folkeleg og populær.

« 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 20 »