JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 »
Sunt, grønt og godt.

Sunt, grønt og godt.

Foto: Dagfinn Nordbø

Sunt, grønt og godt.

Sunt, grønt og godt.

Foto: Dagfinn Nordbø

Sunt, grønt og godt.

Sunt, grønt og godt.

Foto: Dagfinn Nordbø

Raudt og saftig viltkjøt.

Raudt og saftig viltkjøt.

Raudt og saftig viltkjøt.

Raudt og saftig viltkjøt.

Raudt og saftig viltkjøt.

Raudt og saftig viltkjøt.

Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.

Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.

Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.

Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Fiks ferdig salat.

Fiks ferdig salat.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Fiks ferdig salat.

Fiks ferdig salat.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Fiks ferdig salat.

Fiks ferdig salat.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Himmelen kjem, som mange veit, også i vegetarversjon.

Himmelen kjem, som mange veit, også i vegetarversjon.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Himmelen kjem, som mange veit, også i vegetarversjon.

Himmelen kjem, som mange veit, også i vegetarversjon.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Himmelen kjem, som mange veit, også i vegetarversjon.

Himmelen kjem, som mange veit, også i vegetarversjon.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

No byrjer tomatane å smake godt.

No byrjer tomatane å smake godt.

No byrjer tomatane å smake godt.

No byrjer tomatane å smake godt.

No byrjer tomatane å smake godt.

No byrjer tomatane å smake godt.

« 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 »