Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.
Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».
Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».
Gidd du ikkje lage mat, kjøp ein pizza og topp han med ost og speilegg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Gidd du ikkje lage mat, kjøp ein pizza og topp han med ost og speilegg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Gidd du ikkje lage mat, kjøp ein pizza og topp han med ost og speilegg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Ribollita er ei vitaminbombe, og med chili får ho ekstra fart i seg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Ribollita er ei vitaminbombe, og med chili får ho ekstra fart i seg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Ribollita er ei vitaminbombe, og med chili får ho ekstra fart i seg.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Frukt og søte saker i fleng på buffeten i Sharm el-Sheik.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Frukt og søte saker i fleng på buffeten i Sharm el-Sheik.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Frukt og søte saker i fleng på buffeten i Sharm el-Sheik.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Sunt, grønt og godt.
Foto: Dagfinn Nordbø
Sunt, grønt og godt.
Foto: Dagfinn Nordbø
Sunt, grønt og godt.
Foto: Dagfinn Nordbø
Raudt og saftig viltkjøt.
Raudt og saftig viltkjøt.
Raudt og saftig viltkjøt.
Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.
Alle foto: Dagfinn Nordbø
Eg skulle brukt berre lårkjøt, men godt blei det likevel. Brun på alle sider i rikeleg smør og olje.
Alle foto: Dagfinn Nordbø