JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 »
Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Foto: Dagfinn Nordbø

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Pizza Bismarck, her med egg, geitost, spinat og tomat.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Kval med kålrotmos, bacon og fløyte.

Foto: Dagfinn Nordbø

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Begge foto: Dagfinn Nordbø

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Begge foto: Dagfinn Nordbø

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Kylling med grønsaker og ras el hanout.

Begge foto: Dagfinn Nordbø

Gløym ikkje at blåskjel finst! Enkel og smakfull mat som dei fleste likar.

Gløym ikkje at blåskjel finst! Enkel og smakfull mat som dei fleste likar.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Gløym ikkje at blåskjel finst! Enkel og smakfull mat som dei fleste likar.

Gløym ikkje at blåskjel finst! Enkel og smakfull mat som dei fleste likar.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Gløym ikkje at blåskjel finst! Enkel og smakfull mat som dei fleste likar.

Gløym ikkje at blåskjel finst! Enkel og smakfull mat som dei fleste likar.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Smør må til i båe panner. Sopp er ikkje så glad i olje.

Smør må til i båe panner. Sopp er ikkje så glad i olje.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Smør må til i båe panner. Sopp er ikkje så glad i olje.

Smør må til i båe panner. Sopp er ikkje så glad i olje.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Smør må til i båe panner. Sopp er ikkje så glad i olje.

Smør må til i båe panner. Sopp er ikkje så glad i olje.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Ansjos er ein undervurdert skatt. Et ansjos og bli lukkeleg.

Ansjos er ein undervurdert skatt. Et ansjos og bli lukkeleg.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Ansjos er ein undervurdert skatt. Et ansjos og bli lukkeleg.

Ansjos er ein undervurdert skatt. Et ansjos og bli lukkeleg.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Ansjos er ein undervurdert skatt. Et ansjos og bli lukkeleg.

Ansjos er ein undervurdert skatt. Et ansjos og bli lukkeleg.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 »