JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 »
Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.

Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.

Foto: Odd Mehus / oste-VM

Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.

Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.

Foto: Odd Mehus / oste-VM

Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.

Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.

Foto: Odd Mehus / oste-VM

Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.

Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.

Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.

Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Sognefjellet sett frå Turtagrø.

Sognefjellet sett frå Turtagrø.

Foto: Dagfinn Nordbø

Sognefjellet sett frå Turtagrø.

Sognefjellet sett frå Turtagrø.

Foto: Dagfinn Nordbø

Sognefjellet sett frå Turtagrø.

Sognefjellet sett frå Turtagrø.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svensk kultur på sitt aller beste.

Svensk kultur på sitt aller beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svensk kultur på sitt aller beste.

Svensk kultur på sitt aller beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Svensk kultur på sitt aller beste.

Svensk kultur på sitt aller beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Foto: Dagfinn Nordbø

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Foto: Dagfinn Nordbø

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.

Foto: Dagfinn Nordbø

Norsk mat på sitt beste.

Norsk mat på sitt beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Norsk mat på sitt beste.

Norsk mat på sitt beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

Norsk mat på sitt beste.

Norsk mat på sitt beste.

Foto: Dagfinn Nordbø

« 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 »