Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.
Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».
Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».
Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.
Foto: Odd Mehus / oste-VM
Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.
Foto: Odd Mehus / oste-VM
Dommarane vurderte 4502 ostar på oste-VM i Trondheim 26.–28. oktober i år.
Foto: Odd Mehus / oste-VM
Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Lutefisk med potet, bacon, ertestuing, brunost, sennep, sirup, øl og akevitt.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Sognefjellet sett frå Turtagrø.
Foto: Dagfinn Nordbø
Sognefjellet sett frå Turtagrø.
Foto: Dagfinn Nordbø
Sognefjellet sett frå Turtagrø.
Foto: Dagfinn Nordbø
Svensk kultur på sitt aller beste.
Foto: Dagfinn Nordbø
Svensk kultur på sitt aller beste.
Foto: Dagfinn Nordbø
Svensk kultur på sitt aller beste.
Foto: Dagfinn Nordbø
Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.
Foto: Dagfinn Nordbø
Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.
Foto: Dagfinn Nordbø
Toast med krema kantarell, fåresopp, grønkål og gruyére.
Foto: Dagfinn Nordbø
Norsk mat på sitt beste.
Foto: Dagfinn Nordbø
Norsk mat på sitt beste.
Foto: Dagfinn Nordbø
Norsk mat på sitt beste.
Foto: Dagfinn Nordbø