Frå matfatet
Å ete ute i Noreg er å navigere seg gjennom ei lang kjede av kjeder.
Unisont: Dette biletet, av dette bordet med denne maten, kan vere tatt om lag kvar som helst i verda. Er det eit gode?
Foto: pxhere.com
Er restaurantkjeda Egon blant dei mest klassedelte konsepta i Noreg?
Det er i alle høve vanskeleg å kritisere det suksessrike restaurantkonseptet utan å verte putta i boksen «snobb», eller ein som ikkje forstår kva vanlege folk vil ha når dei går ut for å ete på restaurant. Eller, som debattredaktøren i Avisa Oslo, Ahmed Ashraf, skreiv i ein kommentar til Aftenpostens siste melding av Egon: «Ikke alle går på restaurant for å skylle kjeften med naturvin eller får orgasme av terte med tartar av velhengt kjøtt.»
Vi lèt det stå – og spør i staden kvifor ein skal på Egon, eigentleg?
Digital tilgang – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.