Lite mat: Det er ikkje mykje mat å spore i 17. mai-biletarkivet til NTB, men Andrea (2) har iallfall fått is. Hurra!
Foto: Per Løchen /NTB
Mat på nasjonaldagen
Kva bør vi ete i dag om vi lèt årstida styre menyen?
Lite mat: Det er ikkje mykje mat å spore i 17. mai-biletarkivet til NTB, men Andrea (2) har iallfall fått is. Hurra!
Foto: Per Løchen /NTB
Mat på nasjonaldagen
Kva bør vi ete i dag om vi lèt årstida styre menyen?
Lite mat: Det er ikkje mykje mat å spore i 17. mai-biletarkivet til NTB, men Andrea (2) har iallfall fått is. Hurra!
Foto: Per Løchen /NTB
Mat på nasjonaldagen
Kva bør vi ete i dag om vi lèt årstida styre menyen?
Tråbukk i tråvêr
Tråbukk i tråvêr
Tråbukk i tråvêr
Foto: Signe Fuglesteg Luksengard
Diktet: Ida Hove Solberg
Foto: Signe Fuglesteg Luksengard
Diktet: Ida Hove Solberg
Foto: Signe Fuglesteg Luksengard
Diktet: Ida Hove Solberg
Foto: Vibeke Ekeland Grønn
«For nokre månader sidan fekk eg eit anonymt tips i posthylla på jobben»
Foto: Vibeke Ekeland Grønn
«For nokre månader sidan fekk eg eit anonymt tips i posthylla på jobben»
Foto: Vibeke Ekeland Grønn
«For nokre månader sidan fekk eg eit anonymt tips i posthylla på jobben»
Anna Kleiva er forfattar og omsetjar.
Foto: Privat
Anna Kleiva er ny diktskribent i Dag og Tid
«Eg ser fram til å arbeida meir med einskilde dikt frå ulike forfattarar.»
Anna Kleiva er forfattar og omsetjar.
Foto: Privat
Anna Kleiva er ny diktskribent i Dag og Tid
«Eg ser fram til å arbeida meir med einskilde dikt frå ulike forfattarar.»
Anna Kleiva er forfattar og omsetjar.
Foto: Privat
Anna Kleiva er ny diktskribent i Dag og Tid
«Eg ser fram til å arbeida meir med einskilde dikt frå ulike forfattarar.»
Foto: Oslo Museum / Wikimedia Commons
Diktet: Peter Lykke-Seest
Foto: Oslo Museum / Wikimedia Commons
Diktet: Peter Lykke-Seest
Foto: Oslo Museum / Wikimedia Commons
Diktet: Peter Lykke-Seest
Dombås Hotell brenn 19. mai 2007.
Foto: Kari Anette Austvik / NTB
Frå bridgeverda: Svidd utgang
Dombås Hotell brenn 19. mai 2007.
Foto: Kari Anette Austvik / NTB
Frå bridgeverda: Svidd utgang
Dombås Hotell brenn 19. mai 2007.
Foto: Kari Anette Austvik / NTB
Frå bridgeverda: Svidd utgang
Det er naturleg å rykkja til når ein skjønar at laget ein spelar eller heiar på, rykkjer ned (jf. opprykk, nedrykk), skriv Kristin Fridtun. Her tek Ranheims Mads Reginiussen til tårene etter nedrykk i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Ranheim på Lerkendal Stadion (3-2).
Foto: Ole Martin Wold / NTB
I rykk og napp
Det er naturleg å rykkja til når ein skjønar at laget ein spelar eller heiar på, rykkjer ned.
Det er naturleg å rykkja til når ein skjønar at laget ein spelar eller heiar på, rykkjer ned (jf. opprykk, nedrykk), skriv Kristin Fridtun. Her tek Ranheims Mads Reginiussen til tårene etter nedrykk i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Ranheim på Lerkendal Stadion (3-2).
Foto: Ole Martin Wold / NTB
I rykk og napp
Det er naturleg å rykkja til når ein skjønar at laget ein spelar eller heiar på, rykkjer ned.
Det er naturleg å rykkja til når ein skjønar at laget ein spelar eller heiar på, rykkjer ned (jf. opprykk, nedrykk), skriv Kristin Fridtun. Her tek Ranheims Mads Reginiussen til tårene etter nedrykk i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Ranheim på Lerkendal Stadion (3-2).
Foto: Ole Martin Wold / NTB
I rykk og napp
Det er naturleg å rykkja til når ein skjønar at laget ein spelar eller heiar på, rykkjer ned.
Firkanta eller rundt, stort eller lite, mørkt eller lyst: Brød kan vere så mangt, men det bør vere ærleg.
Foto: Lise Åserud / NTB
Kor grovt er eit 100 prosent grovt brød?
Det burde jo vere lett, tenkjer du sikkert: Det er jo heilt grovt, det, og 100 prosent tyder at alt mjøl i det brødet er grovt.
Firkanta eller rundt, stort eller lite, mørkt eller lyst: Brød kan vere så mangt, men det bør vere ærleg.
Foto: Lise Åserud / NTB
Kor grovt er eit 100 prosent grovt brød?
Det burde jo vere lett, tenkjer du sikkert: Det er jo heilt grovt, det, og 100 prosent tyder at alt mjøl i det brødet er grovt.
Firkanta eller rundt, stort eller lite, mørkt eller lyst: Brød kan vere så mangt, men det bør vere ærleg.
Foto: Lise Åserud / NTB
Kor grovt er eit 100 prosent grovt brød?
Det burde jo vere lett, tenkjer du sikkert: Det er jo heilt grovt, det, og 100 prosent tyder at alt mjøl i det brødet er grovt.