Per Anders Todal

Per Anders Todal har vore journalist i Dag og Tid sidan 1997. Han arbeider mest med samfunnsspørsmål og politikk, med forkjærleik for saker som handlar om miljø, natur og klima. Har du tips eller framlegg til gode tema, send dei gjerne til peranders@dagogtid.no.

Per Anders kjem frå Aure på Nordmøre og har studert medievitskap ved Universitetet i Bergen og UC Berkeley. Han er forfattar av sakprosabøkene Havlandet. Historia om hava som skapte Noreg (2018) og Fanden på flat mark. Historier frå Kviterussland (2009). Han har òg vore redaktør for fire samlingar med tvilsame påstandar frå «På steingrunn»-spalta i Dag og Tid.

peranders@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 ... 96 »
Flakstadvåg Laks har seks konsesjonar for oppdrett av laks. I 28 år har selskapet drive sjukdomsfritt lakseoppdrett sør på Senja.

Flakstadvåg Laks har seks konsesjonar for oppdrett av laks. I 28 år har selskapet drive sjukdomsfritt lakseoppdrett sør på Senja.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Flakstadvåg Laks har seks konsesjonar for oppdrett av laks. I 28 år har selskapet drive sjukdomsfritt lakseoppdrett sør på Senja.

Flakstadvåg Laks har seks konsesjonar for oppdrett av laks. I 28 år har selskapet drive sjukdomsfritt lakseoppdrett sør på Senja.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Flakstadvåg Laks har seks konsesjonar for oppdrett av laks. I 28 år har selskapet drive sjukdomsfritt lakseoppdrett sør på Senja.

Flakstadvåg Laks har seks konsesjonar for oppdrett av laks. I 28 år har selskapet drive sjukdomsfritt lakseoppdrett sør på Senja.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

KRAMKAR: Kontakten med fansen må haldast ved like. Nordstoga har knapt tørka sveitten etter konserten før han er på plass for å signere plater i bua.

KRAMKAR: Kontakten med fansen må haldast ved like. Nordstoga har knapt tørka sveitten etter konserten før han er på plass for å signere plater i bua.

KRAMKAR: Kontakten med fansen må haldast ved like. Nordstoga har knapt tørka sveitten etter konserten før han er på plass for å signere plater i bua.

KRAMKAR: Kontakten med fansen må haldast ved like. Nordstoga har knapt tørka sveitten etter konserten før han er på plass for å signere plater i bua.

KRAMKAR: Kontakten med fansen må haldast ved like. Nordstoga har knapt tørka sveitten etter konserten før han er på plass for å signere plater i bua.

KRAMKAR: Kontakten med fansen må haldast ved like. Nordstoga har knapt tørka sveitten etter konserten før han er på plass for å signere plater i bua.

I 2011 var arbeidsløysa i USA på 9 prosent, og ein sterkare dollar ville ha gjort ting verre, skriv Paul Krugman.

I 2011 var arbeidsløysa i USA på 9 prosent, og ein sterkare dollar ville ha gjort ting verre, skriv Paul Krugman.

Foto: John Minchillo / AP / NTB scanpix

I 2011 var arbeidsløysa i USA på 9 prosent, og ein sterkare dollar ville ha gjort ting verre, skriv Paul Krugman.

I 2011 var arbeidsløysa i USA på 9 prosent, og ein sterkare dollar ville ha gjort ting verre, skriv Paul Krugman.

Foto: John Minchillo / AP / NTB scanpix

I 2011 var arbeidsløysa i USA på 9 prosent, og ein sterkare dollar ville ha gjort ting verre, skriv Paul Krugman.

I 2011 var arbeidsløysa i USA på 9 prosent, og ein sterkare dollar ville ha gjort ting verre, skriv Paul Krugman.

Foto: John Minchillo / AP / NTB scanpix

Kyllingen overfører meir av både proteinet og den samla energien i fôret til matborda våre enn laksen gjer, viser ein ny studie.

Kyllingen overfører meir av både proteinet og den samla energien i fôret til matborda våre enn laksen gjer, viser ein ny studie.

Foto : Berit Roald / NTB scanpix

Kyllingen overfører meir av både proteinet og den samla energien i fôret til matborda våre enn laksen gjer, viser ein ny studie.

Kyllingen overfører meir av både proteinet og den samla energien i fôret til matborda våre enn laksen gjer, viser ein ny studie.

Foto : Berit Roald / NTB scanpix

Kyllingen overfører meir av både proteinet og den samla energien i fôret til matborda våre enn laksen gjer, viser ein ny studie.

Kyllingen overfører meir av både proteinet og den samla energien i fôret til matborda våre enn laksen gjer, viser ein ny studie.

Foto : Berit Roald / NTB scanpix

« 1 ... 74 75 76 77 78 79 80 ... 96 »