« 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 »
Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.

Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.

Foto Brit Aksnes

Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.

Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.

Foto Brit Aksnes

Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.

Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.

Foto Brit Aksnes

 James Rebanks på Lillehammer sist veke.

James Rebanks på Lillehammer sist veke.

Foto: Morten A. Strøksnes

 James Rebanks på Lillehammer sist veke.

James Rebanks på Lillehammer sist veke.

Foto: Morten A. Strøksnes

 James Rebanks på Lillehammer sist veke.

James Rebanks på Lillehammer sist veke.

Foto: Morten A. Strøksnes

Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.

Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.

Foto: Dagfinn Nordbø

Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.

Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.

Foto: Dagfinn Nordbø

Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.

Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.

Foto: Dagfinn Nordbø

Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.

Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.

Alle foto: Øystein Haara / Carte Blanche

Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.

Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.

Alle foto: Øystein Haara / Carte Blanche

Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.

Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.

Alle foto: Øystein Haara / Carte Blanche

Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.

Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.

Foto: Per Thorvaldsen

Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.

Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.

Foto: Per Thorvaldsen

Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.

Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.

Foto: Per Thorvaldsen

Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan.   Foto: Peder Skjelten

Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan. Foto: Peder Skjelten

Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan.   Foto: Peder Skjelten

Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan. Foto: Peder Skjelten

Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan.   Foto: Peder Skjelten

Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan. Foto: Peder Skjelten

Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.

Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.

Foto: Sveiniung Lindaas

Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.

Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.

Foto: Sveiniung Lindaas

Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.

Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.

Foto: Sveiniung Lindaas

Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.

Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.

Foto via Wikimedia Commons

Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.

Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.

Foto via Wikimedia Commons

Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.

Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.

Foto via Wikimedia Commons

Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.

Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.

Alle foto: Hallgeir Opedal

Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.

Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.

Alle foto: Hallgeir Opedal

Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.

Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.

Alle foto: Hallgeir Opedal

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 20 »