Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.
Foto Brit Aksnes
Bygde-Cinema Paradiso
STRANDEBARM: Det rører meg djupt at Bygdekinoen framleis eksisterer.
Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.
Foto Brit Aksnes
Bygde-Cinema Paradiso
STRANDEBARM: Det rører meg djupt at Bygdekinoen framleis eksisterer.
Maskinist Ivar Tjøstheim med den flunkande nye bygdekinobilen og Sandvesanden på Skudenes i bakgrunnen.
Foto Brit Aksnes
Bygde-Cinema Paradiso
STRANDEBARM: Det rører meg djupt at Bygdekinoen framleis eksisterer.
James Rebanks på Lillehammer sist veke.
Foto: Morten A. Strøksnes
Ein mann for alle årstider
LILLEHAMMER: Etter å ha skrive to svært populære bøker om landbruk og sauehald hamna James Rebanks i ei krise som førte han til eit dunvær på Helgeland.
James Rebanks på Lillehammer sist veke.
Foto: Morten A. Strøksnes
Ein mann for alle årstider
LILLEHAMMER: Etter å ha skrive to svært populære bøker om landbruk og sauehald hamna James Rebanks i ei krise som førte han til eit dunvær på Helgeland.
James Rebanks på Lillehammer sist veke.
Foto: Morten A. Strøksnes
Ein mann for alle årstider
LILLEHAMMER: Etter å ha skrive to svært populære bøker om landbruk og sauehald hamna James Rebanks i ei krise som førte han til eit dunvær på Helgeland.
Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.
Foto: Dagfinn Nordbø
«Eg blir invitert på krepselag årleg. I år var eg så heldig å kunne stikke av med restane, nærare bestemt to fulle bereposar med krepseskal.»
Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.
Foto: Dagfinn Nordbø
«Eg blir invitert på krepselag årleg. I år var eg så heldig å kunne stikke av med restane, nærare bestemt to fulle bereposar med krepseskal.»
Krepsen er genial fordi han smakar fantastisk: Først når han ligg på fatet, så når han er blitt suppe.
Foto: Dagfinn Nordbø
«Eg blir invitert på krepselag årleg. I år var eg så heldig å kunne stikke av med restane, nærare bestemt to fulle bereposar med krepseskal.»
Greske byggjeklossar
Eg dreg til Kreta og lærer om skilnaden på tyske og britiske turistar.
Greske byggjeklossar
Eg dreg til Kreta og lærer om skilnaden på tyske og britiske turistar.
Greske byggjeklossar
Eg dreg til Kreta og lærer om skilnaden på tyske og britiske turistar.
Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.
Alle foto: Øystein Haara / Carte Blanche
I oppsettinga RETRO KATT kunne samarbeidet med Carte Blanche ha vore endå ei oppskrift på suksess.
Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.
Alle foto: Øystein Haara / Carte Blanche
I oppsettinga RETRO KATT kunne samarbeidet med Carte Blanche ha vore endå ei oppskrift på suksess.
Dei troll-liknande skapningane ser ut til gradvis å oppdage både seg sjølv og kvarandre, etter å ha klatra ut av pelsen til ein svær, sovande katt.
Alle foto: Øystein Haara / Carte Blanche
I oppsettinga RETRO KATT kunne samarbeidet med Carte Blanche ha vore endå ei oppskrift på suksess.
Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.
Foto: Per Thorvaldsen
Attende til framtida
Det gjer ingenting at noko er gamalt, så lenge det verkar.
Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.
Foto: Per Thorvaldsen
Attende til framtida
Det gjer ingenting at noko er gamalt, så lenge det verkar.
Hjå Glomma industrier har dei orden i sysakene.
Foto: Per Thorvaldsen
Attende til framtida
Det gjer ingenting at noko er gamalt, så lenge det verkar.
Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan. Foto: Peder Skjelten
Diktar, lærar og stamkunde
BERGEN: Han vil ikkje slakte heilage kyr, men forfattaren og den ny læraren på Skrivekunstakademiet i Bergen, Erlend O. Nødtvedt, seier han ikkje tek på dei med silkehanskar.
Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan. Foto: Peder Skjelten
Diktar, lærar og stamkunde
BERGEN: Han vil ikkje slakte heilage kyr, men forfattaren og den ny læraren på Skrivekunstakademiet i Bergen, Erlend O. Nødtvedt, seier han ikkje tek på dei med silkehanskar.
Erlend O. Nødtvedt er forfattar frå Bergen. Denne hausten er han tilsett som lærar på Skrivekunstakademiet i Bergen, der han sjølv studerte for 18 år sidan. Foto: Peder Skjelten
Diktar, lærar og stamkunde
BERGEN: Han vil ikkje slakte heilage kyr, men forfattaren og den ny læraren på Skrivekunstakademiet i Bergen, Erlend O. Nødtvedt, seier han ikkje tek på dei med silkehanskar.
Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.
Foto: Sveiniung Lindaas
«Forskinga avslører stadig nye bragder som viser uthaldet og styrken til trekkfuglane.»
Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.
Foto: Sveiniung Lindaas
«Forskinga avslører stadig nye bragder som viser uthaldet og styrken til trekkfuglane.»
Hjå vassfuglar kan skilnadene i fjørdrakt vera store innanfor éin og same art. Hjå lappspoven har hekkedrakta eit varmt rustbrunt skjær. Nebbet er svakt oppoverbøygt.
Foto: Sveiniung Lindaas
«Forskinga avslører stadig nye bragder som viser uthaldet og styrken til trekkfuglane.»
Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.
Foto via Wikimedia Commons
«Etter tre heile dagar med lam og kål, er det tid for vilt.»
Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.
Foto via Wikimedia Commons
«Etter tre heile dagar med lam og kål, er det tid for vilt.»
Reinsdyr kan fint serverast utan purear, men med reine smakar. Her med brekkbønner, eg brukte grøne erter.
Foto via Wikimedia Commons
«Etter tre heile dagar med lam og kål, er det tid for vilt.»
Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.
Alle foto: Hallgeir Opedal
Farvel, Færøyane!
Det skulle gå fem hundre år før den fyrste danske kongen vitja Færøyane. Elles noko om delfinar, sau og undersjøiske tunnelar.
Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.
Alle foto: Hallgeir Opedal
Farvel, Færøyane!
Det skulle gå fem hundre år før den fyrste danske kongen vitja Færøyane. Elles noko om delfinar, sau og undersjøiske tunnelar.
Færøyane består av atten store øyar og nær åtte hundre småøyer, holmar og skjer. Sandoy er mi niande øy, og med den har eg då vore på halvparten av hovudøyane.
Alle foto: Hallgeir Opedal
Farvel, Færøyane!
Det skulle gå fem hundre år før den fyrste danske kongen vitja Færøyane. Elles noko om delfinar, sau og undersjøiske tunnelar.