Foto: NTB-arkivet
«Haugtussa inspirerer unge songarar og artistar enno den dag i dag.»
Foto: NTB-arkivet
«Haugtussa inspirerer unge songarar og artistar enno den dag i dag.»
Foto: NTB-arkivet
«Haugtussa inspirerer unge songarar og artistar enno den dag i dag.»
Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.
Foto: Pxhere.com
Kokt skinke
Ikkje eingong «ekte» er det det ein gong var.
Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.
Foto: Pxhere.com
Kokt skinke
Ikkje eingong «ekte» er det det ein gong var.
Rosa rullar av gris – men om skinka er ekte eller ikkje, er ikkje godt å seie ut frå eit bilete.
Foto: Pxhere.com
Kokt skinke
Ikkje eingong «ekte» er det det ein gong var.
Teikning: May Linn Clement
Einstonige undertonar
Me kan seia noko med ein spørjande eller fortruleg tone, slå fast at «det var nye tonar» eller få høyra at me ikkje skal ta den tonen.
Teikning: May Linn Clement
Einstonige undertonar
Me kan seia noko med ein spørjande eller fortruleg tone, slå fast at «det var nye tonar» eller få høyra at me ikkje skal ta den tonen.
Teikning: May Linn Clement
Einstonige undertonar
Me kan seia noko med ein spørjande eller fortruleg tone, slå fast at «det var nye tonar» eller få høyra at me ikkje skal ta den tonen.
Foto: NTB
«Epla figurerer i mange av Hauge sine dikt»
Foto: NTB
«Epla figurerer i mange av Hauge sine dikt»
Foto: NTB
«Epla figurerer i mange av Hauge sine dikt»
Faksimile frå Chess Review 1953. Burger sit med dei svarte brikkene og introduserer ein «cheapo».
Foto: Edward Winters chesshistory.com
Frå sjakkverda: Burger med cheapo utan salami
Faksimile frå Chess Review 1953. Burger sit med dei svarte brikkene og introduserer ein «cheapo».
Foto: Edward Winters chesshistory.com
Frå sjakkverda: Burger med cheapo utan salami
Faksimile frå Chess Review 1953. Burger sit med dei svarte brikkene og introduserer ein «cheapo».
Foto: Edward Winters chesshistory.com
Frå sjakkverda: Burger med cheapo utan salami
Teikning: May Linn Clement
Litt vanskeleg å forklare
Teikning: May Linn Clement
Litt vanskeleg å forklare
Teikning: May Linn Clement
Litt vanskeleg å forklare
Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.
Foto: Altaf Qadri / AP / NTB
Korleis går det eigentleg med matproduksjonen der ute?
Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.
Foto: Altaf Qadri / AP / NTB
Korleis går det eigentleg med matproduksjonen der ute?
Verdas matproduksjon i eitt bilete: Det er jo umogleg. Men desse indiske blomkålprodusentane bidreg med sitt.
Foto: Altaf Qadri / AP / NTB
Korleis går det eigentleg med matproduksjonen der ute?
Foto: Gorm Kallestad / NTB
«Oslo by er fattig på songar. 'Tanta til Beate' er ein av dei mest levande vi har.»
Foto: Gorm Kallestad / NTB
«Oslo by er fattig på songar. 'Tanta til Beate' er ein av dei mest levande vi har.»
Foto: Gorm Kallestad / NTB
«Oslo by er fattig på songar. 'Tanta til Beate' er ein av dei mest levande vi har.»
Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
«Må vi avskrive fiskegrateng som fullverdig fiskemåltid?»
Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
«Må vi avskrive fiskegrateng som fullverdig fiskemåltid?»
Tredjepart: Denne tallerkenen høver kanskje til inndelinga av måltidet i protein og grønt, men det skal halde hardt å nå målsettinga for fiskeinnhald.
Foto: Gorm Kallestad / NTB
«Må vi avskrive fiskegrateng som fullverdig fiskemåltid?»
Anton Midsem skreiv ei rekkje populære bøker om bridge. Her er to av dei.
Foto: Erlend Skjetne
Rektor Midsem
Anton Midsem skreiv ei rekkje populære bøker om bridge. Her er to av dei.
Foto: Erlend Skjetne
Rektor Midsem
Anton Midsem skreiv ei rekkje populære bøker om bridge. Her er to av dei.
Foto: Erlend Skjetne