JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

1 2 3 4 ... 82 »
Snart heime: Denne gjengen er klar for å kome heim – fulle av feittsyrer dei har sikra seg i fjellet.

Snart heime: Denne gjengen er klar for å kome heim – fulle av feittsyrer dei har sikra seg i fjellet.

Foto: Siri Helle

Snart heime: Denne gjengen er klar for å kome heim – fulle av feittsyrer dei har sikra seg i fjellet.

Snart heime: Denne gjengen er klar for å kome heim – fulle av feittsyrer dei har sikra seg i fjellet.

Foto: Siri Helle

Snart heime: Denne gjengen er klar for å kome heim – fulle av feittsyrer dei har sikra seg i fjellet.

Snart heime: Denne gjengen er klar for å kome heim – fulle av feittsyrer dei har sikra seg i fjellet.

Foto: Siri Helle

Vindruer på garden til vinmakaren Nicolas Joly som driv biodynamisk. Her er ei marihøne som kryp på druene.

Vindruer på garden til vinmakaren Nicolas Joly som driv biodynamisk. Her er ei marihøne som kryp på druene.

Foto: Berit Keilen / NTB

Vindruer på garden til vinmakaren Nicolas Joly som driv biodynamisk. Her er ei marihøne som kryp på druene.

Vindruer på garden til vinmakaren Nicolas Joly som driv biodynamisk. Her er ei marihøne som kryp på druene.

Foto: Berit Keilen / NTB

Vindruer på garden til vinmakaren Nicolas Joly som driv biodynamisk. Her er ei marihøne som kryp på druene.

Vindruer på garden til vinmakaren Nicolas Joly som driv biodynamisk. Her er ei marihøne som kryp på druene.

Foto: Berit Keilen / NTB

Flytande gull: Få ting er så godt som olivenolje – om han er rette typen.

Flytande gull: Få ting er så godt som olivenolje – om han er rette typen.

Foto: Pxhere.com

Flytande gull: Få ting er så godt som olivenolje – om han er rette typen.

Flytande gull: Få ting er så godt som olivenolje – om han er rette typen.

Foto: Pxhere.com

Flytande gull: Få ting er så godt som olivenolje – om han er rette typen.

Flytande gull: Få ting er så godt som olivenolje – om han er rette typen.

Foto: Pxhere.com

Dette er ein bar, men er det ein sjokoladebar til laurdagskvelden eller ein proteinbar til treningsøkta?

Dette er ein bar, men er det ein sjokoladebar til laurdagskvelden eller ein proteinbar til treningsøkta?

Foto via Wikimedia Commons

Dette er ein bar, men er det ein sjokoladebar til laurdagskvelden eller ein proteinbar til treningsøkta?

Dette er ein bar, men er det ein sjokoladebar til laurdagskvelden eller ein proteinbar til treningsøkta?

Foto via Wikimedia Commons

Dette er ein bar, men er det ein sjokoladebar til laurdagskvelden eller ein proteinbar til treningsøkta?

Dette er ein bar, men er det ein sjokoladebar til laurdagskvelden eller ein proteinbar til treningsøkta?

Foto via Wikimedia Commons

Bra med bringebær: Yoghurt naturell er eit meieriprodukt som toler det meste av tilbehøyr. Men toler det dagens prissettingssystem i daglegvare?

Bra med bringebær: Yoghurt naturell er eit meieriprodukt som toler det meste av tilbehøyr. Men toler det dagens prissettingssystem i daglegvare?

Foto: Pxhere.com

Bra med bringebær: Yoghurt naturell er eit meieriprodukt som toler det meste av tilbehøyr. Men toler det dagens prissettingssystem i daglegvare?

Bra med bringebær: Yoghurt naturell er eit meieriprodukt som toler det meste av tilbehøyr. Men toler det dagens prissettingssystem i daglegvare?

Foto: Pxhere.com

Bra med bringebær: Yoghurt naturell er eit meieriprodukt som toler det meste av tilbehøyr. Men toler det dagens prissettingssystem i daglegvare?

Bra med bringebær: Yoghurt naturell er eit meieriprodukt som toler det meste av tilbehøyr. Men toler det dagens prissettingssystem i daglegvare?

Foto: Pxhere.com

1 2 3 4 ... 82 »