JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 82 »
Vill eller fanga? Han veit ikkje kva han ikkje er, oppdrettslaksen, men vi kan vite det.

Vill eller fanga? Han veit ikkje kva han ikkje er, oppdrettslaksen, men vi kan vite det.

Foto: Vidar Ruud / NTB

Vill eller fanga? Han veit ikkje kva han ikkje er, oppdrettslaksen, men vi kan vite det.

Vill eller fanga? Han veit ikkje kva han ikkje er, oppdrettslaksen, men vi kan vite det.

Foto: Vidar Ruud / NTB

Vill eller fanga? Han veit ikkje kva han ikkje er, oppdrettslaksen, men vi kan vite det.

Vill eller fanga? Han veit ikkje kva han ikkje er, oppdrettslaksen, men vi kan vite det.

Foto: Vidar Ruud / NTB

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Foto: Pxhere.com

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Foto: Pxhere.com

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Ciabatta er eit italiensk bakverk, men til Noreg hentar vi det stort sett frå Frankrike.

Foto: Pxhere.com

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Erna Solberg et middag, ho òg. Sjølv om vi ikkje veit kor lang tid det tok å lage denne middagen på Knarvik sjukeheim, vonar vi han var både god, sunn og klimavenleg.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Sidan dei færraste av oss produserer maten vår sjølve, må vi innom ein daglegvarebutikk i løpet av ei veke.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Kaffiplukkarar bør få sin del av kaka, det er vi alle samde om. Men kor stor skal den kaka vere?

Kaffiplukkarar bør få sin del av kaka, det er vi alle samde om. Men kor stor skal den kaka vere?

Foto: Kent Gilbert / AP / NTB

Kaffiplukkarar bør få sin del av kaka, det er vi alle samde om. Men kor stor skal den kaka vere?

Kaffiplukkarar bør få sin del av kaka, det er vi alle samde om. Men kor stor skal den kaka vere?

Foto: Kent Gilbert / AP / NTB

Kaffiplukkarar bør få sin del av kaka, det er vi alle samde om. Men kor stor skal den kaka vere?

Kaffiplukkarar bør få sin del av kaka, det er vi alle samde om. Men kor stor skal den kaka vere?

Foto: Kent Gilbert / AP / NTB

Skog ved veg vert ved: Meir trengst ikkje for å halde hushaldet mitt varmt ein vinter, tenker eg.

Skog ved veg vert ved: Meir trengst ikkje for å halde hushaldet mitt varmt ein vinter, tenker eg.

Foto: Siri Helle

Skog ved veg vert ved: Meir trengst ikkje for å halde hushaldet mitt varmt ein vinter, tenker eg.

Skog ved veg vert ved: Meir trengst ikkje for å halde hushaldet mitt varmt ein vinter, tenker eg.

Foto: Siri Helle

Skog ved veg vert ved: Meir trengst ikkje for å halde hushaldet mitt varmt ein vinter, tenker eg.

Skog ved veg vert ved: Meir trengst ikkje for å halde hushaldet mitt varmt ein vinter, tenker eg.

Foto: Siri Helle

« 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 82 »