JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 82 »
Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?

Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?

Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?

Kvar av oss har ansvar for om lag 70 kilo slakt årleg. Er det for mykje?

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Ein, to, tre... Norsk matproduksjon treng stadig færre hender, men kor få er for lite?

Ein, to, tre... Norsk matproduksjon treng stadig færre hender, men kor få er for lite?

Foto: Kyrre Lien / NTB

Ein, to, tre... Norsk matproduksjon treng stadig færre hender, men kor få er for lite?

Ein, to, tre... Norsk matproduksjon treng stadig færre hender, men kor få er for lite?

Foto: Kyrre Lien / NTB

Ein, to, tre... Norsk matproduksjon treng stadig færre hender, men kor få er for lite?

Ein, to, tre... Norsk matproduksjon treng stadig færre hender, men kor få er for lite?

Foto: Kyrre Lien / NTB

Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?

Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?

Foto: Robert Couse-Baker / Pxhere.com

Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?

Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?

Foto: Robert Couse-Baker / Pxhere.com

Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?

Filet og farse: Dei ser så uskuldige ut, der dei ligg, men kven veit kor dei har vore, og ikkje minst kven som har tatt på dei?

Foto: Robert Couse-Baker / Pxhere.com

Revisjonen av nøkkelholordninga gjer at ferdigrettar òg kan sertifiserast.

Revisjonen av nøkkelholordninga gjer at ferdigrettar òg kan sertifiserast.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Revisjonen av nøkkelholordninga gjer at ferdigrettar òg kan sertifiserast.

Revisjonen av nøkkelholordninga gjer at ferdigrettar òg kan sertifiserast.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Revisjonen av nøkkelholordninga gjer at ferdigrettar òg kan sertifiserast.

Revisjonen av nøkkelholordninga gjer at ferdigrettar òg kan sertifiserast.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.

Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.

Foto: Tzahy Lerner / Wikimedia Commons

Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.

Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.

Foto: Tzahy Lerner / Wikimedia Commons

Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.

Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.

Foto: Tzahy Lerner / Wikimedia Commons

« 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 82 »