Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 ... 84 »
Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Foto: Sverre A. Børretzen / Aktuell / NTB

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Foto: Sverre A. Børretzen / Aktuell / NTB

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Foto: Sverre A. Børretzen / Aktuell / NTB

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Foto: Pxhere.com

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Foto: Pxhere.com

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Foto: Pxhere.com

Grisar kan ha eit heilt ålreit liv i fjøs, men potensialet er mykje større.

Grisar kan ha eit heilt ålreit liv i fjøs, men potensialet er mykje større.

Foto: Lise Åserud / NTB

Grisar kan ha eit heilt ålreit liv i fjøs, men potensialet er mykje større.

Grisar kan ha eit heilt ålreit liv i fjøs, men potensialet er mykje større.

Foto: Lise Åserud / NTB

Grisar kan ha eit heilt ålreit liv i fjøs, men potensialet er mykje større.

Grisar kan ha eit heilt ålreit liv i fjøs, men potensialet er mykje større.

Foto: Lise Åserud / NTB

Marknader og andre former for direktesal av mat breier om seg. Men har jordbrukets eige system eigentleg plass til det?

Marknader og andre former for direktesal av mat breier om seg. Men har jordbrukets eige system eigentleg plass til det?

Foto: Marit Hommedal / NTB

Marknader og andre former for direktesal av mat breier om seg. Men har jordbrukets eige system eigentleg plass til det?

Marknader og andre former for direktesal av mat breier om seg. Men har jordbrukets eige system eigentleg plass til det?

Foto: Marit Hommedal / NTB

Marknader og andre former for direktesal av mat breier om seg. Men har jordbrukets eige system eigentleg plass til det?

Marknader og andre former for direktesal av mat breier om seg. Men har jordbrukets eige system eigentleg plass til det?

Foto: Marit Hommedal / NTB

Frisk, fruktig og kald vert saftisen perfekt for sommardagane vi har føre oss.

Frisk, fruktig og kald vert saftisen perfekt for sommardagane vi har føre oss.

Foto: Sara Johannessen Meek / NTB

Frisk, fruktig og kald vert saftisen perfekt for sommardagane vi har føre oss.

Frisk, fruktig og kald vert saftisen perfekt for sommardagane vi har føre oss.

Foto: Sara Johannessen Meek / NTB

Frisk, fruktig og kald vert saftisen perfekt for sommardagane vi har føre oss.

Frisk, fruktig og kald vert saftisen perfekt for sommardagane vi har føre oss.

Foto: Sara Johannessen Meek / NTB

« 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 ... 84 »