JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 82 »
Tenk godt etter: Kva var livet utan spekesild?

Tenk godt etter: Kva var livet utan spekesild?

Foto: Wikimedia Commons

Tenk godt etter: Kva var livet utan spekesild?

Tenk godt etter: Kva var livet utan spekesild?

Foto: Wikimedia Commons

Tenk godt etter: Kva var livet utan spekesild?

Tenk godt etter: Kva var livet utan spekesild?

Foto: Wikimedia Commons

Utsikt frå cockpiten: saktesegling nesten utan vind. Krakhellesundet forut.

Utsikt frå cockpiten: saktesegling nesten utan vind. Krakhellesundet forut.

Utsikt frå cockpiten: saktesegling nesten utan vind. Krakhellesundet forut.

Utsikt frå cockpiten: saktesegling nesten utan vind. Krakhellesundet forut.

Utsikt frå cockpiten: saktesegling nesten utan vind. Krakhellesundet forut.

Utsikt frå cockpiten: saktesegling nesten utan vind. Krakhellesundet forut.

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Foto: Sverre A. Børretzen / Aktuell / NTB

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Foto: Sverre A. Børretzen / Aktuell / NTB

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Det var kø på dette oslobakeriet i 1956. Kvardagen er truleg ein annan no.

Foto: Sverre A. Børretzen / Aktuell / NTB

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Foto: Pxhere.com

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Foto: Pxhere.com

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Ei ferdiggrilla reke. Om ho er marinert eller ikkje, er ikkje godt å seie, men det spelar gjerne mindre rolle, for ser ho ikkje god ut?

Foto: Pxhere.com

« 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 82 »