Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 84 »
Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Foto: Siri Helle

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Foto: Siri Helle

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Villsau, eller gamalnorsk sau. Ete – eller berge? Eller ja takk, begge delar?

Foto: Siri Helle

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Foto: Paul Kleiven / NTB

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Foto: Paul Kleiven / NTB

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Mor og born: Lamma er mest verdsette, men kanskje smakar mor like godt, og kva skulle vi gjort utan henne?

Foto: Paul Kleiven / NTB

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Foto: Pxhere.com

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Foto: Pxhere.com

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Sesamfrøa er små, men etylenoksidet ein fann gøymt i dei i Belgia i fjor, er endå mindre.

Foto: Pxhere.com

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Foto: Pxhere.com

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Foto: Pxhere.com

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Mykje mat kan rullast, men kva skal han rullast i?

Foto: Pxhere.com

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Forbode: Eingongsbestikk i plast er dumpa på den historiske skraphaugen. Skal tru om det gjer verda betre?

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

« 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 84 »