Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 84 »
No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

Foto: Frank May / NTB

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

Foto: Frank May / NTB

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

Foto: Frank May / NTB

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Edamer i Edam: Her kjem han opphavleg frå, juleosten vår, men no lagar vi han sjølve.

Edamer i Edam: Her kjem han opphavleg frå, juleosten vår, men no lagar vi han sjølve.

Foto: Wikimedia Commons

Edamer i Edam: Her kjem han opphavleg frå, juleosten vår, men no lagar vi han sjølve.

Edamer i Edam: Her kjem han opphavleg frå, juleosten vår, men no lagar vi han sjølve.

Foto: Wikimedia Commons

Edamer i Edam: Her kjem han opphavleg frå, juleosten vår, men no lagar vi han sjølve.

Edamer i Edam: Her kjem han opphavleg frå, juleosten vår, men no lagar vi han sjølve.

Foto: Wikimedia Commons

Det ser blodig ut, og det er det òg å slakte ein hane. Takk for no, gode du.

Det ser blodig ut, og det er det òg å slakte ein hane. Takk for no, gode du.

Alle foto: Siri Helle

Det ser blodig ut, og det er det òg å slakte ein hane. Takk for no, gode du.

Det ser blodig ut, og det er det òg å slakte ein hane. Takk for no, gode du.

Alle foto: Siri Helle

Det ser blodig ut, og det er det òg å slakte ein hane. Takk for no, gode du.

Det ser blodig ut, og det er det òg å slakte ein hane. Takk for no, gode du.

Alle foto: Siri Helle

Dei serverer milliardar av menneske, men korleis bidreg dei til matproduksjon i Noreg?

Dei serverer milliardar av menneske, men korleis bidreg dei til matproduksjon i Noreg?

Foto: Gene J. Puskar / AP / NTB

Dei serverer milliardar av menneske, men korleis bidreg dei til matproduksjon i Noreg?

Dei serverer milliardar av menneske, men korleis bidreg dei til matproduksjon i Noreg?

Foto: Gene J. Puskar / AP / NTB

Dei serverer milliardar av menneske, men korleis bidreg dei til matproduksjon i Noreg?

Dei serverer milliardar av menneske, men korleis bidreg dei til matproduksjon i Noreg?

Foto: Gene J. Puskar / AP / NTB

« 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 84 »