Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 84 »
Ostetrådar: Det skal henge litt frå ein god pizza, skal det ikkje det, då?

Ostetrådar: Det skal henge litt frå ein god pizza, skal det ikkje det, då?

Foto: Wikimedia Commons

Ostetrådar: Det skal henge litt frå ein god pizza, skal det ikkje det, då?

Ostetrådar: Det skal henge litt frå ein god pizza, skal det ikkje det, då?

Foto: Wikimedia Commons

Ostetrådar: Det skal henge litt frå ein god pizza, skal det ikkje det, då?

Ostetrådar: Det skal henge litt frå ein god pizza, skal det ikkje det, då?

Foto: Wikimedia Commons

Meir langreist enn ein skulle tru: Laksen er fin og flott, men særleg norsk er han ikkje.

Meir langreist enn ein skulle tru: Laksen er fin og flott, men særleg norsk er han ikkje.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Meir langreist enn ein skulle tru: Laksen er fin og flott, men særleg norsk er han ikkje.

Meir langreist enn ein skulle tru: Laksen er fin og flott, men særleg norsk er han ikkje.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Meir langreist enn ein skulle tru: Laksen er fin og flott, men særleg norsk er han ikkje.

Meir langreist enn ein skulle tru: Laksen er fin og flott, men særleg norsk er han ikkje.

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.

Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.

Foto: Marco Vasini / AP / NTB

Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.

Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.

Foto: Marco Vasini / AP / NTB

Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.

Himmelen? Ja, for mange er eit modningslager for Parmigiano-Reggiano ikkje langt unna.

Foto: Marco Vasini / AP / NTB

Dette mennesket protesterer ikkje mot genmodifisert matproduksjon fordi det gjer henne sjuk, men fordi det kan gjere verda sjuk.

Dette mennesket protesterer ikkje mot genmodifisert matproduksjon fordi det gjer henne sjuk, men fordi det kan gjere verda sjuk.

Foto: Laurent Gillieron / Keystone via AP / NTB

Dette mennesket protesterer ikkje mot genmodifisert matproduksjon fordi det gjer henne sjuk, men fordi det kan gjere verda sjuk.

Dette mennesket protesterer ikkje mot genmodifisert matproduksjon fordi det gjer henne sjuk, men fordi det kan gjere verda sjuk.

Foto: Laurent Gillieron / Keystone via AP / NTB

Dette mennesket protesterer ikkje mot genmodifisert matproduksjon fordi det gjer henne sjuk, men fordi det kan gjere verda sjuk.

Dette mennesket protesterer ikkje mot genmodifisert matproduksjon fordi det gjer henne sjuk, men fordi det kan gjere verda sjuk.

Foto: Laurent Gillieron / Keystone via AP / NTB

Nei, det er ikkje godt å sjå om kveite og mais er økologisk dyrka. Likevel kan det utgjere ein skilnad.

Nei, det er ikkje godt å sjå om kveite og mais er økologisk dyrka. Likevel kan det utgjere ein skilnad.

Foto: Pxhere.com

Nei, det er ikkje godt å sjå om kveite og mais er økologisk dyrka. Likevel kan det utgjere ein skilnad.

Nei, det er ikkje godt å sjå om kveite og mais er økologisk dyrka. Likevel kan det utgjere ein skilnad.

Foto: Pxhere.com

Nei, det er ikkje godt å sjå om kveite og mais er økologisk dyrka. Likevel kan det utgjere ein skilnad.

Nei, det er ikkje godt å sjå om kveite og mais er økologisk dyrka. Likevel kan det utgjere ein skilnad.

Foto: Pxhere.com

« 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 84 »