Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Han er grøn, men er han pistasjnøttete? Sjå, det er ikkje godt å seie.
Foto: Pxhere.com
Grønt inneber ikkje alltid ekte.
Han er grøn, men er han pistasjnøttete? Sjå, det er ikkje godt å seie.
Foto: Pxhere.com
Grønt inneber ikkje alltid ekte.
Han er grøn, men er han pistasjnøttete? Sjå, det er ikkje godt å seie.
Foto: Pxhere.com
Grønt inneber ikkje alltid ekte.
Jonas Gahr Støre i 2017: Ein eller annan stad i klesskåpet har statsministeren prov på at han er glad i gris. Er det på tide å finne fram att godskjorta?
Foto: Vidar Ruud / NTB
Erfaring syner at vi har råd til fleire svin på skogen.
Jonas Gahr Støre i 2017: Ein eller annan stad i klesskåpet har statsministeren prov på at han er glad i gris. Er det på tide å finne fram att godskjorta?
Foto: Vidar Ruud / NTB
Erfaring syner at vi har råd til fleire svin på skogen.
Jonas Gahr Støre i 2017: Ein eller annan stad i klesskåpet har statsministeren prov på at han er glad i gris. Er det på tide å finne fram att godskjorta?
Foto: Vidar Ruud / NTB
Erfaring syner at vi har råd til fleire svin på skogen.
Kor dyrt må eit brød vere før det vert snobbete?
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Kva som er eit godt brød, er ikkje heilt enkelt å vite lenger.
Kor dyrt må eit brød vere før det vert snobbete?
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Kva som er eit godt brød, er ikkje heilt enkelt å vite lenger.
Kor dyrt må eit brød vere før det vert snobbete?
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Kva som er eit godt brød, er ikkje heilt enkelt å vite lenger.
Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.
Foto: Pxhere.com
No treng du ikkje lenger velje om du vil ha sjokoladekjeksen steikt eller rå.
Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.
Foto: Pxhere.com
No treng du ikkje lenger velje om du vil ha sjokoladekjeksen steikt eller rå.
Steikt eller rå? Det kan du bestemme sjølv.
Foto: Pxhere.com
No treng du ikkje lenger velje om du vil ha sjokoladekjeksen steikt eller rå.
Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.
Foto: Pxhere.com
Så mange ulike frø – ikkje eitt av dei treng kunstig aroma.
Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.
Foto: Pxhere.com
Så mange ulike frø – ikkje eitt av dei treng kunstig aroma.
Sennep på pølsa: Som salt i grauten, vil mange hevde.
Foto: Pxhere.com
Så mange ulike frø – ikkje eitt av dei treng kunstig aroma.
Ein skal aldri seie aldri. Bortsett frå når verna vassdrag skal forsyne oljeplattformer med straum.
Ein skal aldri seie aldri. Bortsett frå når verna vassdrag skal forsyne oljeplattformer med straum.
Ein skal aldri seie aldri. Bortsett frå når verna vassdrag skal forsyne oljeplattformer med straum.