JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 82 »
Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Foto: Pxhere.com

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Foto: Pxhere.com

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Det bognar: Å velje vekk kjøt og fisk treng ikkje innebere at mangfaldet vert valt vekk.

Foto: Pxhere.com

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

Foto: Sarah Silbiger / Reuters / NTB

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

Foto: Sarah Silbiger / Reuters / NTB

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

I USA manglar mellom 10 og 15 prosent av matvarene ein elles finn i butikkhyllene.

Foto: Sarah Silbiger / Reuters / NTB

 Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Foto: Berit Roald / NTB

 Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Foto: Berit Roald / NTB

 Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Fisk på hjell: Kan du tenke deg ein meir miljøvenleg måte å foredle fisk på?

Foto: Berit Roald / NTB

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

Foto: Frank May / NTB

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

Foto: Frank May / NTB

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

No held norske eple seg ferske heilt til våren. Men klarer dei konkurransen?

Foto: Frank May / NTB

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Ein pinne gjer ingen julaftan, men med ei heil side er du sikra.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

« 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 82 »