Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 84 »
Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien.   Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien. Foto: pxhere.com

Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien.   Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien. Foto: pxhere.com

Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien.   Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien. Foto: pxhere.com

Foto: pxhere.com

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Foto: Pixnio.com

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Foto: Pixnio.com

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Foto: Pixnio.com

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons

« 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 84 »