JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 82 »
Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Foto: Pixnio.com

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Foto: Pixnio.com

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Om vi kan lage ein regnboge berre i gulrøter, kor mykje mangfald vi ikkje har smakt enno, finst det ikkje då der ute?

Foto: Pixnio.com

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Mykje energi, få kaloriar: Kor mykje sprut er det eigentleg i energidrikkhylla?

Foto: Dietmar Rabich / Wikimedia Commons

Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.

Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.

Foto: Berit Roald / NTB

Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.

Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.

Foto: Berit Roald / NTB

Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.

Matvarelageret Asko på Kalbakken i Oslo: Det er grossistane som formidlar mat, og makta deira skal ikkje undervurderast.

Foto: Berit Roald / NTB

Litt meir enn kaffilars: Iskaffi kan vere forskjellig, men for mykje er sjeldan bra her heller.

Litt meir enn kaffilars: Iskaffi kan vere forskjellig, men for mykje er sjeldan bra her heller.

Foto: Pxhere.com

Litt meir enn kaffilars: Iskaffi kan vere forskjellig, men for mykje er sjeldan bra her heller.

Litt meir enn kaffilars: Iskaffi kan vere forskjellig, men for mykje er sjeldan bra her heller.

Foto: Pxhere.com

Litt meir enn kaffilars: Iskaffi kan vere forskjellig, men for mykje er sjeldan bra her heller.

Litt meir enn kaffilars: Iskaffi kan vere forskjellig, men for mykje er sjeldan bra her heller.

Foto: Pxhere.com

Skummamjølk og smør har lenge vore ytterpunkta i norsk meierkosthald – her frå nittitalet. No går Tine lenger.

Skummamjølk og smør har lenge vore ytterpunkta i norsk meierkosthald – her frå nittitalet. No går Tine lenger.

Foto: Knut Erik Knutsen / NTB

Skummamjølk og smør har lenge vore ytterpunkta i norsk meierkosthald – her frå nittitalet. No går Tine lenger.

Skummamjølk og smør har lenge vore ytterpunkta i norsk meierkosthald – her frå nittitalet. No går Tine lenger.

Foto: Knut Erik Knutsen / NTB

Skummamjølk og smør har lenge vore ytterpunkta i norsk meierkosthald – her frå nittitalet. No går Tine lenger.

Skummamjølk og smør har lenge vore ytterpunkta i norsk meierkosthald – her frå nittitalet. No går Tine lenger.

Foto: Knut Erik Knutsen / NTB

« 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 82 »