Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 84 »
Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.

Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.

Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.

Nok egg: Vi produserer meir enn nok egg i Noreg, og det har vorte eit problem.

Foto: Terje Bendiksby / NTB

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Foto via Wikimedia Commons

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Foto via Wikimedia Commons

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Kapersbusken treng ikkje mykje jord for å vekse. Her frå Cartagena-fjella i Spania.

Foto via Wikimedia Commons

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Denne trøffelkorga kostar deg dyrt, men ho er i det minste ekte.

Foto: Zdenek Stary / Wikimedia Commons

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Foto: Pxhere.com

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Foto: Pxhere.com

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Dette kjøtstykket ser godt ut, men om det har høg kvalitet, er vanskeleg å måle med auga.

Foto: Pxhere.com

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Foto: Kent Skibstad / NTB

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Foto: Kent Skibstad / NTB

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Med jord på: Gulrøter kjem frå jorda, men systemet dei vert tatt opp i, kan framstå som temmeleg unaturleg.

Foto: Kent Skibstad / NTB

« 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 84 »