JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 82 »
Her er utvalet stort. Det er vanskelegare å definere mangfaldet.

Her er utvalet stort. Det er vanskelegare å definere mangfaldet.

Foto: Wikimedia Commons

Her er utvalet stort. Det er vanskelegare å definere mangfaldet.

Her er utvalet stort. Det er vanskelegare å definere mangfaldet.

Foto: Wikimedia Commons

Her er utvalet stort. Det er vanskelegare å definere mangfaldet.

Her er utvalet stort. Det er vanskelegare å definere mangfaldet.

Foto: Wikimedia Commons

Kor mykje kan ein forlange av ein tomatsaus? Det er i alle høve mykje av han.

Kor mykje kan ein forlange av ein tomatsaus? Det er i alle høve mykje av han.

Foto: pxhere.com

Kor mykje kan ein forlange av ein tomatsaus? Det er i alle høve mykje av han.

Kor mykje kan ein forlange av ein tomatsaus? Det er i alle høve mykje av han.

Foto: pxhere.com

Kor mykje kan ein forlange av ein tomatsaus? Det er i alle høve mykje av han.

Kor mykje kan ein forlange av ein tomatsaus? Det er i alle høve mykje av han.

Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien.   Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien. Foto: pxhere.com

Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien.   Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien. Foto: pxhere.com

Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien.   Foto: pxhere.com

Frisk frukt i fine fargar er flott i ferien. Foto: pxhere.com

Foto: pxhere.com

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Lærling og kjøkkensjef side om side: Martin Vie og Thomas Holme Smådal i sving.

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Dette graset er kanskje ikkje så grønt, men det er desto meir næringsrikt og kan endåtil brukast som menneskemat. 

Foto: Gorm Kallestad / NTB

« 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 82 »