Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 84 »
«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.

«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.

Foto via Wikimedia Commons

«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.

«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.

Foto via Wikimedia Commons

«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.

«Mange typar olje» heiter dette biletet frå Wikimedia Commons. Kva for ein som er best, kjem an på kva ein skal bruke han til.

Foto via Wikimedia Commons

Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.

Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.

Foto: Thomson200 / Wikimedia Commons

Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.

Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.

Foto: Thomson200 / Wikimedia Commons

Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.

Desse burgarane inneheld ikkje kjøt, men moglegvis desto meir fytinsyre, og det er ikkje nødvendigvis bra.

Foto: Thomson200 / Wikimedia Commons

Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.

Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.

Foto: Wikimedia Commons

Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.

Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.

Foto: Wikimedia Commons

Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.

Heilt opp ned: I Noreg gjerdar vi hjorten ute, men i New Zealand, verdas største vilteksportør, gjerdar dei han inne.

Foto: Wikimedia Commons

Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.

Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.

Foto: Jan Haas / NTB

Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.

Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.

Foto: Jan Haas / NTB

Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.

Vart det sju slag i år? Baking er koseleg, men om du berre er komen til nummer tre, vert det nok jul uansett.

Foto: Jan Haas / NTB

Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.

Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.

Foto: Pxhere.com

Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.

Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.

Foto: Pxhere.com

Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.

Raud brus, utvilsamt. Men er det julebrus? Og er han god? Det veit du ikkje før du smaker.

Foto: Pxhere.com

Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.

Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.

Foto via Wikimedia Commons

Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.

Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.

Foto via Wikimedia Commons

Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.

Det er ikkje kvar dag leverposteien pyntar seg slik, men no er det trass alt jublieum.

Foto via Wikimedia Commons

« 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 84 »