Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 84 »
Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Foto: Heiko Junge / NTB

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Foto: Heiko Junge / NTB

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Foto: Heiko Junge / NTB

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Foto: Pxhere-com

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Foto: Pxhere-com

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Foto: Pxhere-com

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Egg har superkrefter og kan måtte vernast godt om det vert for få av dei.

Egg har superkrefter og kan måtte vernast godt om det vert for få av dei.

Foto: Pxhere.com

Egg har superkrefter og kan måtte vernast godt om det vert for få av dei.

Egg har superkrefter og kan måtte vernast godt om det vert for få av dei.

Foto: Pxhere.com

Egg har superkrefter og kan måtte vernast godt om det vert for få av dei.

Egg har superkrefter og kan måtte vernast godt om det vert for få av dei.

Foto: Pxhere.com

Tomme båsar: Er det denne framtida småskala-mjølkebonden går i møte?

Tomme båsar: Er det denne framtida småskala-mjølkebonden går i møte?

Foto via Wikimedia Commons

Tomme båsar: Er det denne framtida småskala-mjølkebonden går i møte?

Tomme båsar: Er det denne framtida småskala-mjølkebonden går i møte?

Foto via Wikimedia Commons

Tomme båsar: Er det denne framtida småskala-mjølkebonden går i møte?

Tomme båsar: Er det denne framtida småskala-mjølkebonden går i møte?

Foto via Wikimedia Commons

Kvar er norsk jordbruk på veg – til fjells eller inn i fjøset? Ja takk, begge deler, seier denne gjengen her.

Kvar er norsk jordbruk på veg – til fjells eller inn i fjøset? Ja takk, begge deler, seier denne gjengen her.

Foto: Lise Åserud (FRB) / NTB

Kvar er norsk jordbruk på veg – til fjells eller inn i fjøset? Ja takk, begge deler, seier denne gjengen her.

Kvar er norsk jordbruk på veg – til fjells eller inn i fjøset? Ja takk, begge deler, seier denne gjengen her.

Foto: Lise Åserud (FRB) / NTB

Kvar er norsk jordbruk på veg – til fjells eller inn i fjøset? Ja takk, begge deler, seier denne gjengen her.

Kvar er norsk jordbruk på veg – til fjells eller inn i fjøset? Ja takk, begge deler, seier denne gjengen her.

Foto: Lise Åserud (FRB) / NTB

« 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 84 »