Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.
Foto: Alex Brandon / AP / NTB
Oreo-kjeksen er ikkje prova å vere verre enn kokain enno, men han er større enn han har godt av.
Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.
Foto: Alex Brandon / AP / NTB
Oreo-kjeksen er ikkje prova å vere verre enn kokain enno, men han er større enn han har godt av.
Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.
Foto: Alex Brandon / AP / NTB
Oreo-kjeksen er ikkje prova å vere verre enn kokain enno, men han er større enn han har godt av.
Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.
Alle foto: Siri Helle
Synest du det tek lang tid å få ferdig ein tunnel? Då veit du ikkje kva som skal til for å lage han.
Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.
Alle foto: Siri Helle
Synest du det tek lang tid å få ferdig ein tunnel? Då veit du ikkje kva som skal til for å lage han.
Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.
Alle foto: Siri Helle
Synest du det tek lang tid å få ferdig ein tunnel? Då veit du ikkje kva som skal til for å lage han.
Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?
Foto: Heiko Junge / NTB
Ikkje all mat som gøymer seg bak eit kjent namn, er like dårleg som bollane til Oskar Westerlin. Men alle har eitt problem felles.
Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?
Foto: Heiko Junge / NTB
Ikkje all mat som gøymer seg bak eit kjent namn, er like dårleg som bollane til Oskar Westerlin. Men alle har eitt problem felles.
Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?
Foto: Heiko Junge / NTB
Ikkje all mat som gøymer seg bak eit kjent namn, er like dårleg som bollane til Oskar Westerlin. Men alle har eitt problem felles.
Det må politikk til for å løyse norske leigetakarar frå stadig høgare buutgifter.
Det må politikk til for å løyse norske leigetakarar frå stadig høgare buutgifter.
Det må politikk til for å løyse norske leigetakarar frå stadig høgare buutgifter.
Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.
Foto: Pxhere-com
Snobbejuks, kallar vi slikt.
Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.
Foto: Pxhere-com
Snobbejuks, kallar vi slikt.
Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.
Foto: Pxhere-com
Snobbejuks, kallar vi slikt.
Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?
Foto: Gorm Kallestad / NTB
På tide å hente ostehøvelen fram frå skuffa.
Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?
Foto: Gorm Kallestad / NTB
På tide å hente ostehøvelen fram frå skuffa.
Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?
Foto: Gorm Kallestad / NTB
På tide å hente ostehøvelen fram frå skuffa.