JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 82 »
Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.

Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.

Foto: Alex Brandon / AP / NTB

Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.

Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.

Foto: Alex Brandon / AP / NTB

Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.

Oreo kjem som kjeks, sjokolade og springesko – og no òg som frukostblanding.

Foto: Alex Brandon / AP / NTB

Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.

Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.

Alle foto: Siri Helle

Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.

Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.

Alle foto: Siri Helle

Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.

Lys i mørket: Boreriggen er rigga med tre borestavar, ei arbeidskorg og godt med arbeidslys.

Alle foto: Siri Helle

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Foto: Heiko Junge / NTB

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Foto: Heiko Junge / NTB

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Her er Oskar Westerlin på scena under VG-lista i fjor. I år sel han bollar. Kven tener på det, skal tru?

Foto: Heiko Junge / NTB

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Foto: Pxhere-com

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Foto: Pxhere-com

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Her ser du ein japansk wasabiåker, og det er truleg det næraste du kjem ekte wasabi på ei stund.

Foto: Pxhere-com

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Kvit og brun ost: Norskare vert det ikkje. Men kor lenge tek vi oss råd til å prioritere vår eigen matproduksjon?

Foto: Gorm Kallestad / NTB

« 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 82 »