Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Som om det var i går, kunne vi ete det i kveld: Julebord skal ikkje forandre seg nemneverdig.
Foto: Aleksander Nordahl / NTB
Å kome i stemning kan ta tid, men er verdt det.
Som om det var i går, kunne vi ete det i kveld: Julebord skal ikkje forandre seg nemneverdig.
Foto: Aleksander Nordahl / NTB
Å kome i stemning kan ta tid, men er verdt det.
Som om det var i går, kunne vi ete det i kveld: Julebord skal ikkje forandre seg nemneverdig.
Foto: Aleksander Nordahl / NTB
Å kome i stemning kan ta tid, men er verdt det.
Ikkje mykje tele å sjå i skogen Martin Braanaas høgg i Naustdal i november, diverre.
Foto: Siri Helle
Det veks i skogane våre – meir enn vi klarar å hogge. Om vi ser litt nærare på kvart enkelt tre, kan vi truleg auke verdien på dei alle.
Ikkje mykje tele å sjå i skogen Martin Braanaas høgg i Naustdal i november, diverre.
Foto: Siri Helle
Det veks i skogane våre – meir enn vi klarar å hogge. Om vi ser litt nærare på kvart enkelt tre, kan vi truleg auke verdien på dei alle.
Ikkje mykje tele å sjå i skogen Martin Braanaas høgg i Naustdal i november, diverre.
Foto: Siri Helle
Det veks i skogane våre – meir enn vi klarar å hogge. Om vi ser litt nærare på kvart enkelt tre, kan vi truleg auke verdien på dei alle.
Dette hovudet enda sine dagar over bålet – og som mat. Det må då vere bra greier.
Foto: Marit Hommedal / NTB
Du skal ikkje ha dårleg samvit om maten din ser på deg.
Dette hovudet enda sine dagar over bålet – og som mat. Det må då vere bra greier.
Foto: Marit Hommedal / NTB
Du skal ikkje ha dårleg samvit om maten din ser på deg.
Dette hovudet enda sine dagar over bålet – og som mat. Det må då vere bra greier.
Foto: Marit Hommedal / NTB
Du skal ikkje ha dårleg samvit om maten din ser på deg.
Herre min hatt. Det er litt vanskeleg å styre seg, er det ikkje? Kanskje treng vi litt hjelp?
Foto: pxhere.com
Ja takk til både arbeidsplassar og folkehelse.
Herre min hatt. Det er litt vanskeleg å styre seg, er det ikkje? Kanskje treng vi litt hjelp?
Foto: pxhere.com
Ja takk til både arbeidsplassar og folkehelse.
Herre min hatt. Det er litt vanskeleg å styre seg, er det ikkje? Kanskje treng vi litt hjelp?
Foto: pxhere.com
Ja takk til både arbeidsplassar og folkehelse.
Høvelen korrigerer skeiv material etter tørking.
Skog-Noreg er på veg til å verte ein råvareeksportør. Vi eksporterer tømmer og importerer svensk plank. Kan vi ikkje bygge med eigne tre?
Høvelen korrigerer skeiv material etter tørking.
Skog-Noreg er på veg til å verte ein råvareeksportør. Vi eksporterer tømmer og importerer svensk plank. Kan vi ikkje bygge med eigne tre?
Høvelen korrigerer skeiv material etter tørking.
Skog-Noreg er på veg til å verte ein råvareeksportør. Vi eksporterer tømmer og importerer svensk plank. Kan vi ikkje bygge med eigne tre?
Det er mogleg å sjå at det bur noko godt i desse skinkene.
Foto: Pxhere.com
Kanskje er tid viktigare enn avstand.
Det er mogleg å sjå at det bur noko godt i desse skinkene.
Foto: Pxhere.com
Kanskje er tid viktigare enn avstand.
Det er mogleg å sjå at det bur noko godt i desse skinkene.
Foto: Pxhere.com
Kanskje er tid viktigare enn avstand.