Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 84 »

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Foto: Wikimedia Commons

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Foto: Wikimedia Commons

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Kvite, runde og herlege: Mozzarella kan kallast lukke på eit fat.

Foto: Wikimedia Commons

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Foto: Wikimedia Commons

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Foto: Wikimedia Commons

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Ein svinekotelett – eller ytrefilet med bein på.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Foto: Wikimedia Commons

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Slik kan eit surdeigsbrød sjå ut. Men det kan også vere heilt annleis.

Foto: Wikimedia Commons

Ostedømming: 4500 ostar var samla til VM i ost i Trondheim i oktober.

Ostedømming: 4500 ostar var samla til VM i ost i Trondheim i oktober.

Foto: Elisabeth Fagerland

Ostedømming: 4500 ostar var samla til VM i ost i Trondheim i oktober.

Ostedømming: 4500 ostar var samla til VM i ost i Trondheim i oktober.

Foto: Elisabeth Fagerland

Ostedømming: 4500 ostar var samla til VM i ost i Trondheim i oktober.

Ostedømming: 4500 ostar var samla til VM i ost i Trondheim i oktober.

Foto: Elisabeth Fagerland

« 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 84 »