Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 84 »
Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Foto via Wikimedia Commons

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Foto via Wikimedia Commons

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Ein klassisk pyttipanne: potet, lauk, kjøt, speilegg og raudbetar. Eg anar ikkje kvifor, men slik skal det vere.

Foto via Wikimedia Commons

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Alle foto: Siri Helle

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Alle foto: Siri Helle

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Kikkertrekka: Lia kikkertane er retta mot, er ein halv kilometer vekke, men med gode handkikkertar er det godt mogleg å sjå hjorten.

Alle foto: Siri Helle

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau / NTB

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau / NTB

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Smør med rundstykke rundt: Ein slik livsstil kostar, sjølvsagt, men det er likevel ikkje sikkert han er dyr.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau / NTB

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Foto: AP Photo / Kin Cheung

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Foto: AP Photo / Kin Cheung

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Mareritt for dyrevelferda: 6000 grisar måtte deponerast etter utbrot av afrikansk svinepest på eit slakteri i Hong Kong i 2019.

Foto: AP Photo / Kin Cheung

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Noko av det som gjer nordmenn til nordmenn: Einar, Gro – og brunosten. Treng vi tenke over kor brunosten er ysta?

Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Foto: Wikimedia Commons

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Foto: Wikimedia Commons

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Feitt, salt og syrleg, med rikeleg kjøt og poteter: Skal det fyrst vere bearnes, er det slik det skal vere.

Foto: Wikimedia Commons

« 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 84 »