Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 84 »
Er det noko heilt særskilt med norsk mjølk?

Er det noko heilt særskilt med norsk mjølk?

Frank May / NTB

Er det noko heilt særskilt med norsk mjølk?

Er det noko heilt særskilt med norsk mjølk?

Frank May / NTB

Er det noko heilt særskilt med norsk mjølk?

Er det noko heilt særskilt med norsk mjølk?

Frank May / NTB

Når dørstokkmila er passert, er det mindre viktig kva som er på termosen. Men om ein må velje, kan ein jo likevel velje litt lurt?

Når dørstokkmila er passert, er det mindre viktig kva som er på termosen. Men om ein må velje, kan ein jo likevel velje litt lurt?

Andrew Welch via Wikimedia Commons

Når dørstokkmila er passert, er det mindre viktig kva som er på termosen. Men om ein må velje, kan ein jo likevel velje litt lurt?

Når dørstokkmila er passert, er det mindre viktig kva som er på termosen. Men om ein må velje, kan ein jo likevel velje litt lurt?

Andrew Welch via Wikimedia Commons

Når dørstokkmila er passert, er det mindre viktig kva som er på termosen. Men om ein må velje, kan ein jo likevel velje litt lurt?

Når dørstokkmila er passert, er det mindre viktig kva som er på termosen. Men om ein må velje, kan ein jo likevel velje litt lurt?

Andrew Welch via Wikimedia Commons

Ein kylling. Verken meir eller mindre. Men det er kanskje ikkje det same?

Ein kylling. Verken meir eller mindre. Men det er kanskje ikkje det same?

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Ein kylling. Verken meir eller mindre. Men det er kanskje ikkje det same?

Ein kylling. Verken meir eller mindre. Men det er kanskje ikkje det same?

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Ein kylling. Verken meir eller mindre. Men det er kanskje ikkje det same?

Ein kylling. Verken meir eller mindre. Men det er kanskje ikkje det same?

Foto: Cornelius Poppe / NTB

Vatn gjev mykje moro og mange klikk på TikTok. Men er trenden sunn?

Vatn gjev mykje moro og mange klikk på TikTok. Men er trenden sunn?

Foto: Skjermdump frå TikTok.com

Vatn gjev mykje moro og mange klikk på TikTok. Men er trenden sunn?

Vatn gjev mykje moro og mange klikk på TikTok. Men er trenden sunn?

Foto: Skjermdump frå TikTok.com

Vatn gjev mykje moro og mange klikk på TikTok. Men er trenden sunn?

Vatn gjev mykje moro og mange klikk på TikTok. Men er trenden sunn?

Foto: Skjermdump frå TikTok.com

Glade born med graut: Slik vil vi gjerne ha det, men barnemat har vakse seg ut av grautskåla for lenge sidan.

Glade born med graut: Slik vil vi gjerne ha det, men barnemat har vakse seg ut av grautskåla for lenge sidan.

Foto: Frank May / NTB

Glade born med graut: Slik vil vi gjerne ha det, men barnemat har vakse seg ut av grautskåla for lenge sidan.

Glade born med graut: Slik vil vi gjerne ha det, men barnemat har vakse seg ut av grautskåla for lenge sidan.

Foto: Frank May / NTB

Glade born med graut: Slik vil vi gjerne ha det, men barnemat har vakse seg ut av grautskåla for lenge sidan.

Glade born med graut: Slik vil vi gjerne ha det, men barnemat har vakse seg ut av grautskåla for lenge sidan.

Foto: Frank May / NTB

Italienarar likar pasta. Ikkje noko å seie på det. Men kva tenker dei om ferdigpastaane våre?

Italienarar likar pasta. Ikkje noko å seie på det. Men kva tenker dei om ferdigpastaane våre?

Foto: Catherine Ivill / Pool via AP

Italienarar likar pasta. Ikkje noko å seie på det. Men kva tenker dei om ferdigpastaane våre?

Italienarar likar pasta. Ikkje noko å seie på det. Men kva tenker dei om ferdigpastaane våre?

Foto: Catherine Ivill / Pool via AP

Italienarar likar pasta. Ikkje noko å seie på det. Men kva tenker dei om ferdigpastaane våre?

Italienarar likar pasta. Ikkje noko å seie på det. Men kva tenker dei om ferdigpastaane våre?

Foto: Catherine Ivill / Pool via AP

« 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 84 »