JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Siri Helle

Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.

siri@dagogtid.no

Artiklar

« 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 ... 81 »
Livet er godt når chipsskåla er full.

Livet er godt når chipsskåla er full.

Foto: Pxhere.com

Livet er godt når chipsskåla er full.

Livet er godt når chipsskåla er full.

Foto: Pxhere.com

Livet er godt når chipsskåla er full.

Livet er godt når chipsskåla er full.

Foto: Pxhere.com

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Foto: Andreas Praefcke / Wikimedia Commons

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Foto: Andreas Praefcke / Wikimedia Commons

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Vanilje eller vanilin? Det kan vere det same, så lenge vi er ærlege og det er rikeleg av det.

Foto: Andreas Praefcke / Wikimedia Commons

Steikt sild er god middag. Så kvifor et vi det så sjeldan?

Steikt sild er god middag. Så kvifor et vi det så sjeldan?

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Steikt sild er god middag. Så kvifor et vi det så sjeldan?

Steikt sild er god middag. Så kvifor et vi det så sjeldan?

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Steikt sild er god middag. Så kvifor et vi det så sjeldan?

Steikt sild er god middag. Så kvifor et vi det så sjeldan?

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.

Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.

Foto: Piviso.com

Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.

Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.

Foto: Piviso.com

Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.

Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.

Foto: Piviso.com

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

I sentrum på alle bord: Vi et ikkje like mykje potet som før, men ho er framleis viktig i norsk kosthald.

Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix

« 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 ... 81 »