Siri Helle er fast skribent i Dag og Tid, forfattar, under (evig) snikkaropplæring og utdanna agronom. Ho har mellom anna skrive sakprosabøkene Med berre nevane. Eit forsvar for praktisk arbeid (2019), Handle rett. Lure val i ein matbransje full av juks (2014) og Trollefossvegen 23. Tilbake til heimbygda (2022). I DAG OG TID skriv ho spalta «Frå matfatet -– om mat og matproduksjon» kvar veke. Her fortel ho om matvarene du finn i butikkhyllene. Helle skriv i tillegg kommentarar og reportasjar, gjerne om tema som distriktspolitikk, primærnæringar, arbeidsliv, natur og klima.
Der nede skal eg bu – kanskje for alltid?
Alle foto: Privat
HOLMEDAL: Aldri har eg sett så mange moglegheiter som etter
at eg bestemte meg for å halde meg i ro på ein einaste plass.
Der nede skal eg bu – kanskje for alltid?
Alle foto: Privat
HOLMEDAL: Aldri har eg sett så mange moglegheiter som etter
at eg bestemte meg for å halde meg i ro på ein einaste plass.
Der nede skal eg bu – kanskje for alltid?
Alle foto: Privat
HOLMEDAL: Aldri har eg sett så mange moglegheiter som etter
at eg bestemte meg for å halde meg i ro på ein einaste plass.
Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?
Foto: Pxhere.com
Det er ikkje noko «berre» i barnemat.
Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?
Foto: Pxhere.com
Det er ikkje noko «berre» i barnemat.
Barn og yoghurt er lik sant. Men kva yoghurt er god nok?
Foto: Pxhere.com
Det er ikkje noko «berre» i barnemat.
Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.
Foto: Frank May / NTB scanpix
Moderne fruktproduksjon har sider som liknar andre delar av samfunnet vårt for tida.
Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.
Foto: Frank May / NTB scanpix
Moderne fruktproduksjon har sider som liknar andre delar av samfunnet vårt for tida.
Høgt heng dei og høgteknologiske er dei: Moderne fruktproduksjon er ein heil vitskap.
Foto: Frank May / NTB scanpix
Moderne fruktproduksjon har sider som liknar andre delar av samfunnet vårt for tida.
Ein, to, tre, sylt.
Foto: ImpromptuKitchen / flickr
Sylta – men trass alt ikkje heilt syltetøy.
Ein, to, tre, sylt.
Foto: ImpromptuKitchen / flickr
Sylta – men trass alt ikkje heilt syltetøy.
Ein, to, tre, sylt.
Foto: ImpromptuKitchen / flickr
Sylta – men trass alt ikkje heilt syltetøy.
Livet er godt når chipsskåla er full.
Foto: Pxhere.com
Varmen tek på. I verste fall tek han på sjølvaste kreften.
Livet er godt når chipsskåla er full.
Foto: Pxhere.com
Varmen tek på. I verste fall tek han på sjølvaste kreften.
Livet er godt når chipsskåla er full.
Foto: Pxhere.com
Varmen tek på. I verste fall tek han på sjølvaste kreften.
I dag definerer vi gardar i Noreg etter eitt einaste kriterium: storleik. Det er mildt sagt litt upresist.
I dag definerer vi gardar i Noreg etter eitt einaste kriterium: storleik. Det er mildt sagt litt upresist.
I dag definerer vi gardar i Noreg etter eitt einaste kriterium: storleik. Det er mildt sagt litt upresist.